eFotbal

Coutinho z Kataru zpět do rodné Brazílie? O kmenovém záložníkovi Aston Villy uvažuje Vasco da Gama

Coutinho z Kataru zpět do rodné Brazílie? O kmenovém záložníkovi Aston Villy uvažuje Vasco da Gama
Coutinho z Kataru zpět do rodné Brazílie? O kmenovém záložníkovi Aston Villy uvažuje Vasco da GamaFlashscore
Známý brazilský celek Vasco da Gama, na jehož soupisce se nalézají také Gary Medel nebo Dimitri Payet, začal pokukovat po zkušeném záložníkovi Philippe Coutinhovi (31), jenž patří Aston Ville, ale je od letošního září zapůjčen v katarském Al Duhailu.
Reklama
Reklama

V tamní Stars League si dosud na konto připsal čtyři starty, v rámci nichž jednou skóroval. Další tři vystoupení absolvoval v asijské Lize mistrů, ve které se k tomuto datu zapsal do střelecké listiny hned dvakrát.

Sport píše, že celek z Rio de Janeira zkoumá možnosti, jak přivést brazilského reprezentanta zpět na adresu, na níž se pohyboval do léta 2010.

Hancko ví, že mu v případě dobré nabídky nikdo nebude bránit v posunu. Feyenoord ale snese jen velkoklub

Než se bývalý záložník Interu, Espanyolu, Barcelony, Liverpoolu i Bayernu Mnichov odebral do Evropy, prošel mládežnickým systémem Vasca.

Pakliže by současný přední tým Premier League z birminghamského Villa Parku svolil k prodeji, nějaké procenta by mohla přistát také na katalánském Camp Nou.

Nyní má Vasco více než pětitýdenní pauzu, po níž nastoupí 17. ledna proti Boavistě RJ. Čas na nové akvizice a čerstvé tváře tak evidentně je.

Maximum z roku 2019 padlo. Agenti si letos přišli díky provizím na rekordních 888 milionů dolarů