eFotbal

Čtveřice zvučných jmen, které jsou momentálně bez angažmá

Čtveřice zvučných jmen, které jsou momentálně bez angažmá
Čtveřice zvučných jmen, které jsou momentálně bez angažmáFlashscore
Letní přestupové období je už více než dva měsíce za námi, přesto si někteří hráči stále nedokázali najít nové angažmá. Jsou mezi nimi i tací, kteří ještě poměrně nedávno platili za tahouny v předních celcích evropského kontinentu. Bohužel je mezi nimi i český reprezentant.
Reklama
Reklama

Foto: Profimedia.cz

Hatem Ben Arfa - poslední působiště LOSC Lille

Patnáctinásobný reprezentant Francie Hatem Ben Arfa letos v březnu oslavil pětatřicáté narozeniny, a jak vidno, věkově patří už do staré gardy. Letos byl hráčem Lille, když se jim upsal jako volný hráč poté, co ukončil roční působení v Bordeaux. V Lille odehrál sedm zápasů a konec. Bývalá hvězda Lyonu, Marseille nebo Newcastlu United tak od léta hledá nové angažmá, které ale zatím stále nenašel. Jeho tržní hodnota se přitom pohybuje kolem 25 milionů korun.

MLADÝ BECKHAM TRÉNUJE S BRENTFORDEM! UVIDÍME JEJ V PREMIER LEAGUE?

Foto: Profimedia.cz

Adem Ljajič - poslední působiště Besiktas

Srbský ofenzivní záložník Adem Ljajič má za sebou velmi úspěšnou kariéru. Nejvíce se činil ve Fiorentině, kde odehrál na 88 zápasů a vsítil šestnáct branek. Krásná Florencie ale byla málo a Ljajič se přesunul do hlavního města Říma jako posila místního AS. V posledním roce působení odešel hostovat do Interu Milán, který na něj ovšem neuplatnil výkupní právo a Ljajič odešel z AS Řím přes Turín do Istanbulu. V Besiktasu odehrál tři sezóny, ale už v té loňské neodehrál ani zápas, a tak je volným hráčem s tržní hodnotou kolem pětadvaceti milionů korun.

MLADÝ BECKHAM TRÉNUJE S BRENTFORDEM! UVIDÍME JEJ V PREMIER LEAGUE?

Foto: Chelsea FC

Danny Drinkwater - poslední působiště Chelsea

Muž, který výraznou měrou napomohl Leicesteru k zisku nečekaného titulu v roce 2017, je nechtěným zbožím. I když si prošel takovými celky jako Manchester United nebo Chelsea, není žádaný. Dvaatřicetiletý záložník byl v Chelsea právě od roku 2017 a skončil tam až k letošnímu létu. Jenže mezi tím byl na hostování v Burnley, Aston Ville, turecké Kasimpase a posledně v druholigovém Readingu. Tam si alespoň zahrál a odehrál na 24 zápasů s bilancí jednoho vstřeleného gólu. Hodnotu ale údajně stále má, dle Transfermarket by se měla pohybovat kolem 23 milionů korun.

MLADÝ BECKHAM TRÉNUJE S BRENTFORDEM! UVIDÍME JEJ V PREMIER LEAGUE?

Foto: Burnley Football Club

Matěj Vydra - poslední působiště Burnley

Český reprezentant oslavil v letošním roce třicáté narozeniny. Není tedy již zrovna v nejmladším věku, ale stále má mnoho sezón před sebou. Bohužel loni nedokázal Burnley pomoct v Premier League a po sestupu klub po dlouhých čtyřech letech, ve kterých se prezentoval dvanácti góly v 97 zápasech, opustil. Navíc měl trable s kolenem. Dle svých slov se na trávníky hodlá vrátit v lednu a za cílovou destinaci si opět vybral Anglii. Tak uvidíme, jeho hodnota se totiž stále pohybuje kolem padesáti milionů korun.

MLADÝ BECKHAM TRÉNUJE S BRENTFORDEM! UVIDÍME JEJ V PREMIER LEAGUE?