eFotbal

Čtvero schopných jmen, kolem kterých se motá houževnatý Newcastle

Čtvero schopných jmen, kolem kterých se motá houževnatý Newcastle
Čtvero schopných jmen, kolem kterých se motá houževnatý NewcastleFlashscore
Čtvrté místo v uplynulém ročníku Premier League nebylo náhodné, jen potvrdilo vzestup Newcastlu pod zámožným majitelem. Klíčovou roli v tomto obratu u klubu, který v minulých letech aspiroval na sestup, také trenér Eddie Howe. Účast v Lize mistrů a ambice na Ostrovech signalizují, že letní přestupové okno by mohlo být v táboře The Magpies více než zajímavý. Kolem kterých schopných jmen aktuálně Newcastle krouží?
Reklama
Reklama
4) Dominik Szoboszlai (RB Lipsko)

Dvaadvacetiletý maďarský klenot je zatím stále v područí Lipska, ale tohle partnerství by mohlo doznat konce již během několika nadcházejících týdnů. Dominik Szoboszlai dostal pokutu za pózování se světlicí po vítězství v německém poháru DFB Pokal, navíc se proslýchá, že je nakloněn exodu na Ostrovy. V nedávném rozhovoru  pro deník Bild se nechal slyšet, že má pro něj Premier League speciální kouzlo. To neuniklo pozornosti Newcastlu, který si jej umí představit ve své kabině.

Foto: RB Lipsko

 3) Dávid Hancko (Feyenoord)

Někdejší tvář pražské Sparty Dávid Hancko se v nizozemské nejvyšší soutěži vypracovala ve velmi perspektivního stopera. Slovenský reprezentant by mohl opět měnit klubové barvy, neboť podle listu Foot Mercato se o něj zajímá právě Newcastle United. Ten jej zařadil na seznam možných posil na pozici středního obránce a v nadcházejícím týdnu mají zástupci klubu začít oťukávat terén.

Foto: Feyenoord Rotterdam

2) Conor Gallagher (Chelsea)

O své budoucnosti zatím nemá jasno ani talentovaný anglický reprezentační záložník Conor Gallagher. I přes nesporné kvality pro něj není na Stamford Bridge místo, které by mu zaručovalo pravidelné herní vytížení. Blues by rádi zařídili další hostování, ale hráč se chce už někde usadit. Jeho angažování zvažuje podle The Mail Dortmund, který v něm věří náhradu za Jude Bellinghama, ale podobné plány spřádá také Newcastle. Čeká se na oficiální nabídky, které by mohly rozhodnout o tom, kde bude Gallagher v příští sezóně hrát.

Foto: Chelsea FC

1) Nicolò Barella

Na přestupovém trhu je poměrně rušno kolem italského záložníka Nicola Barelly. Hvězda Interu Milán má za sebou další vynikající sezónu, kterou podpořil také účastí ve finále Ligy mistrů. Newcastle si na tohoto šestadvacetiletého hráče brousí zoubky, ale není zdaleka jediným. Na jeho dostupnost se již vyptával i Maanchester United. Podle Gazzetta dello Sport láka Barellu možnost vyzkoušet si Premier League, proto se jen čeká na lukrativní nabídku, která bude Nerazzurri vyhodnocena jako adekvátní.

Foto: Inter Milán