eFotbal

Čtyři adresy na které by mohl z Interu v létě zamířit slovenský bek Škriniar

Čtyři adresy na které by mohl z Interu v létě zamířit slovenský bek Škriniar
Čtyři adresy na které by mohl z Interu v létě zamířit slovenský bek ŠkriniarFlashscore
Slovenský reprezentační obránce Milan Škriniar přitahoval spoustu zájmu už v nedávno skončeném letním přestupovém okně, rozhodl se ale podle všeho dodržet svůj kontrakt na San Siru. Ten ale sedmadvacetiletému bekovi končí příští rok v červnu a od Nového roku tak stálice slovenské reprezentace bude moci otevřeně “koketovat s nápadníky.” Kdo se pomyslně hlásí o taneček, pokud se Škriniar nedohodne na prodloužení v Interu?
Reklama
Reklama
Chelsea

zdroj: Chelsea FC

Na Stamford Bridge byl v létě prezentován asi nejintenzivnější zájem, když to Boehlymu (a tehdy) Tuchelovi nevyšlo, Blues se zaměřili na Wesleyho Fofanu z Leicesteru a za osmdesát milionů eur se jim tento nákup podařilo zrealizovat. Aktuálně by tak Škriniar nemusel být nejvyšší priorita, otázkou nicméně zůstává, kde identifikuje nedostatky defenzivní vozby Chelsea Tuchelův nástupce Graham Potter.

Tottenham

zdroj: Profimedia.cz

Antonio Conte patří k velkým obdivovatelům rodáka ze Žiaru nad Hronom a že by si jej přál do Spurs je veřejně známým tajemstvím. V létě Spurs flirtovali (neúspěšně) spíše se Škriniarovým spoluhráčem Alessandrem Bastonim, v následujících měsících nicméně lano do Interu respektive ke Škriniarovým agentům z Tottenham Hotspurs Stadium určitě poletí. Podle dobře informovaného italského novináře Fabrizia Romana je zájem Spurs z anglických týmů nejkonkrétnější, o nespokojenosti s Conteho s řešením jeho obrany jménem Davinson Sanchez se taktéž ví.

Manchester City

zdroj: Profimedia.cz

Sousedi si obranné problémy - ač z Old Trafford byl o Škriniara též zájem - vyřešili (pro tentokrát) Lisandrem Martinezem, do Manchesteru se tak slovenský bek může dostat jen skrze bledě modré barvy. Jose Guardiola si svou obranu skládá velmi pečlivě a rozvážně, nějaké omlazení a nová alternativa by se jistě hodila. Podle Romana lze čekat, že City předloží kvalifikační nabídku a zkusí vyzjistit, jak by se Škriniar na spolupráci s Haalandem a spol. tvářil.

Paris Saint-Germain

zdroj: Profimedia.cz

Podle Romana hlavní favorit této - v tento moment uniklé - skupiny před hlavním pelotonem. Klub z francouzské metropole hodlá střed obrany posílit, na Škriniara měl už v tomto před třemi týdny uzavřeném přestupovém okně předložit dvě nabídky s tím, že byl ochoten vyplatit i Inter (který stále doufá že se se slovenským bekem domluví na prodloužení kontraktu). Bude tedy Škriniar nakonec zezadu jistit Neymara, Messiho a Mbappého?