eFotbal

Čtyři hráči, ze kterých budou United vybírat náhradu za odstaveného Sancha

Čtyři hráči, ze kterých budou United vybírat náhradu za odstaveného Sancha
Čtyři hráči, ze kterých budou United vybírat náhradu za odstaveného SanchaFlashscore
Jadon Sancho je aktuálně mimo první tým Manchesteru United a Erik ten Hag nutně potřebuje posílit křídelní prostor. Stát by se tak mělo už v lednu a Football Insider nabízí hned čtyři možnosti, jak toho docílit zcela zdarma.
Reklama
Reklama
Eden Hazard

Podpis by to byl pikantní a překvapivý, jedním dechem ale dodejme, že se nejeví příliš pravděpodobně. Přesto s tímto jménem uznávaný web přišel. Eden Hazard strávil sedm parádních let v Chelsea, ovšem po vytouženém přestupu do Realu Madrid padala jeho kariéra strmě dolů.

Množství zdravotních problémů mu v Madridu nedovolilo zazářit a momentálně je zkušený belgický středopolař bez angažmá. Dvaatřicetiletý Hazard by se jistě návratu do Premier League nebránil, je ale také možné, že předčasně ukončí svou jinak vynikající kariéru. 

André Ayew

V Nottinghamu Forest díru do světa neudělal a už po jedné sezoně tehdejšího nováčka Premier League opustil. Kapitán Ghany má každopádně mnoho zkušeností, které sbíral jak ve Swansea, tak ve West Hamu. 

Pokud by ale chtěli United ofenzivního hráče získat, museli by jednat velice rychle. Jelikož je Ayew volným hráčem, může aktuálně jednat s kýmkoliv. A podle SkySports je poměrně blízko jeho angažmá v tureckém klubu Fatih Karagumruk.

Anwar El-Ghazi

Další Nizozemec k Eriku ten Hagovi? Bývalý křídelník Aston Villy je volný od chvíle, co po vzájemné dohodě ukončil své působení v PSV Eindhovenu. Loni si přitom bývalý hráč Ajaxu či Evertonu nevedl vůbec zle a ve třiadvaceti ligových duelech nastřádal osm branek.

Zkušenosti má z Premier League opravdu značné, za Aston Villu odehrál tři plné sezony a třeba v ročníku 2020/21 vstřelil deset branek. Tento přesun by tak rozhodně dával smysl. 

Papu Gomez

Alejandro Darío Gómez, znám především jako Papu Gomez, prožil šest vynikajících let v Bergamu a za tamní Atalantu sázel jeden gól za druhým. Před třemi lety ho zlákala Sevilla, ale u experta na Evropskou ligu se nechytl. 

Smlouvu po dohodě se španělským celkem ukončil a od té chvíle si angažmá hledá. Návrat na Apeninský poloostrov údajně ve hře není a Premier League by ho v pětatřiceti letech jistě lákala. Právě věk je ovšem hlavním negativem pro vedení Rudých ďáblů.