eFotbal

Čtyři hvězdné transfery, které stále mohou přijít v zimním přestupovém okně

Čtyři hvězdné transfery, které stále mohou přijít v zimním přestupovém okně
Čtyři hvězdné transfery, které stále mohou přijít v zimním přestupovém okněFlashscore
Přestup Dušana Vlahoviče na trase Fiorentina - Juventus se neočekával, šest dní před koncem přestupového období (pro největší evropské soutěže) existují transfery, které jsou takříkajíc “předpečené.” Které nejzajimavější přesuny by se do konce ledna mohly ještě stihnout?
Reklama
Reklama
Nicolas Tagliafico (Ajax - Barcelona)

Barcelona se v lednovém přestupovém období zoufale snaží získat levého beka a hvězda Ajaxu Nicolas Tagliafico mž být prý na vrcholu jejich seznamu. Blaugranas věří, že Tagliafico by dokázal bez problémů nahradit veterána Jordiho Albu a ač Ajax  není zrovna nadšený z myšlenky, že by se před bojem o titul měl rozloučit se svým létajícím obráncem, Barca věří, že využije dobrých vztahů mezi oběma kluby a dohodu do konce ledna stihne. Tagliafica sleduje několik dalších týmů (Aston Villa či Neapol), ten však má jednoznačně preferovat Katalánsko.

Jesse Lingard (Manchester United - Newcastle)

Na to, jak obří měly Straky přestupové plány na zimní období, tak je současný stav značně neuspokojivý. Jesse Lingard nicméně vypadá jako poměrně snadná možnost rozhojnit svůj seznam posil. Lingard si pod Ragnickem ještě pořádně nekopl, půl roku před ukončením smlouvy mají United poslední možnost za něj nějaké drobné zinkasovat a byť by zájem měli mít i v Tottenhamu a hlavně ve West Hamu, kde Lingard loni na jaře úspěšně hostoval, tak Red Devils nechtějí posílit svoji konkurenci v boji o Ligu mistrů. Takže posun Lingarda v rámci severní Anglie vypadá nějak tak logicky.

Tanguy Ndombelé (Tottenham - Paris Saint-Germain)

Tak tohle se nevyvedlo ve velkém stylu. Šéf Spurs Daniel Levy je známý svým úsporným stylem, kdy se za co nejméně peněz snaží nakoupit co největší hodnotu, tady se mu to naprosto nepovedlo, respektive za klubový přestupový rekord (částka za transfer Ndombelého z Lyonu měla přesáhnout 60 milionů eur) koupil naprostý propadák. Záchranný kruh Francouzovi háže Mauricio Pochettino z PSG, přičemž v posledních dnech proskočila zpráva, že se má diskutovat výměna za Georginia Wijnalduma, který by v očích Conteho měl být Kohoutům platnější než nehrající Ndombelé.

Alvaro Morata (Juventus - Barcelona)

Na to, že Barcelona nemá peníze se úplně na přestupovém poli neschovává, což? Po příchodu Ferrana Torrese z Manchesteru City na křídlo útoku hledají na Nou Campu i centra a najít by ho mohli pod Alpami. Tam nepřesvědčivou sezónu prožívá Alvaro Morata (29 zápasů/8 gólů) a je otázka, jestli po dojednání eminentního přestupu Vlahoviče do Juventusu by vůbec mohl dostat příležitost tyto statistiky vylepšit. Takže Španěl by se zpod Alp mohl vrátit za Pyreneje.

zdroj: Sportskeeda