eFotbal

Čtyři jména, která by se v příští sezóně mohla objevit v záloze Manchesteru United

Čtyři jména, která by se v příští sezóně mohla objevit v záloze Manchesteru United
Čtyři jména, která by se v příští sezóně mohla objevit v záloze Manchesteru UnitedFlashscore
Velký průvan bude po sezóně pravděpodobně řešit nový kouč v záložní linii Rudých ďáblů. Novou smlouvu nehodlá v tuto chvíli podepsat Paul Pogba, na odchodu má být i Fred a plán změnit působiště má mít i Nemanja Matič. Kdo tyto stálice nahradí? Sportskeeda vybrala čtyři jména vážných kandidátů na posílení záložní řady United.
Reklama
Reklama
Kalvin Phillips (Leeds United)

Byl jedním z nejlepších hráčů Anglie, která se probojovala do finále EURO 2020. Za éry Marcela Bielsy též patřil k oporám Leedsu United a jeho zranění je jedním z klíčových problémů klubu ze střední Anglie. Phillips umí ve středu pole vybojovat míč a má též skvělý přehled o hře. Zvlášť pokud by Leeds Premier League neudržel, byl by záložník jedním z nejsilnějších kandidátů na odchod, i v případě setrvání Leedsu v nejvyšší soutěži budou kolem něj lítat lasa. United už jedním točí nad hlavou.

Declan Rice (West Ham United)

Záložník West Hamu United je v současné době jedním z nejlépe hodnocených hráčů Premier League. Je jisté, že jeho cena se bude pohybovat kolem 100 milionů eur, ale podle jeho výkonů v poslední době by Rice mohl za tyto peníze stát. Rice je považován za skvělého defenzivního záložníka s perfektní schopností rozbíjet útoky, získávat míče a distribuovat je zpět směrem vpřed. Stejně jako většina elitních defenzivních záložníků má i Rice skvělý přehled o hře a dokáže zažehnat nebezpečí dříve, než se situace vyhrotí. United mají mít dlouhodobě zájem, konkurovat jim - pokud tedy bude mít za co - podle všeho bude Chelsea. A Riceova touha hrát Ligu mistrů.

Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers)

Jeden z klíčových hráčů Wolverhamptonu Wanderers po návratu do Premier League. Portugalský reprezentant je bojovný záložník, který může hrát v defenzivě i ve středu pole. Neves je elitním nahrávačem a skvělým distributorem míčem směrem do stran. V sezóně 2020-21 Neves dokonce vyhrál pátý nejvyšší počet soubojů v Premier League. Výhodou pro United by v případě Portugalcova podpisu mohla být jeho univerzálnost, Neves dokáže hrát oběma směry.

Aurelien Tchouameni (Monaco) 

Jedenadvacetiletý Francouz je v současnosti jedním z nejžádanějších záložníků na světě. V posledních sezónách odvádívynikající práci pro klub i zemi. Jeho všestrannost a schopnost hrát na jakémkoli postu ve středu pole z něj dělá skvělou perspektivní posilu pro Manchester United. Muž z AS Monaco vyniká ve vybojování míče, ale stejně dobře se dokáže s míčem vydat dopředu a zapojit se do útoku. Nejsilnější stránkou jeho hry je schopnost preventivně čistit prostor před obranou, čímž ulehčuje zásadním způsobem bekům práci. Což by na Old Trafford při zranitelnosti své obrany jistě ocenili. 

zdroj: Sportskeeda