eFotbal

Čtyři možné náhrady za Ronalda, které by mohli Rudí ďáblové zlákat na Old Trafford

Čtyři možné náhrady za Ronalda, které by mohli Rudí ďáblové zlákat na Old Trafford
Čtyři možné náhrady za Ronalda, které by mohli Rudí ďáblové zlákat na Old TraffordFlashscore
Portugalská hvězda Cristiano Ronaldo je v posledním roce své smlouvy s Manchesterem United a vše nasvědčuje tomu, že k prodloužení spolupráce nedojde. Britský list The Sun informoval během posledních týdnů již několikrát o tom, že nizozemský stratég Erik ten Hag nezahrnul pětinásobného držitele Zlatého míče do svých dalších plánů. Sedmatřicetiletý hráč tak nejspíše uvolní své místo někomu novému a nabízí se celá řada variant. O kterých jménech se v této spojitosti aktuálně na Ostrovech spekuluje?
Reklama
Reklama
4) Victor Osimhen (Neapol)

Toto jméno bylo spojováno s Manchesterem United již během letošního letního přestupového okna. Superagent Jorge Mendes se podle italského listu Tuttosport pokusil připravit dohodu zahrnující výměnu, díky které by nigerijský talent zamířil na Old Trafford a Ronaldo by putoval opačným směrem pod Vesuv. Jeden z nejslibnějších útočníků Serie A se dlouhodobě netají svým snem zahrát si ostrovní Premier League, což by mohlo být klíčovým faktorem při případném rozhodování.

Foto: SSC Neapol

3) Lautaro Martínez (Inter Milán)

Argentinský mladík je na radaru předních evropských gigantů již delší dobu a španělský list Marca jej nedávno spojoval i s Realem Madrid. Dříve se objevovaly zvěsti, že velkým obdivovatelem jeho schopností je kouč Barcelony Xavi. K jeho přesunu na Old Trafford mohlo dle informací The Sun dojít již během léta, kdy nabízeli Rudí ďáblové opačným směrem vyslat zajímavou finanční hotovost plus Anthony Martiala.

Foto: Inter Milán FC

2) João Félix (Atlético Madrid)

Perspektivní legionář z Portugalska přicházel do madridské metropole s vizitkou hvězdy budoucnost, bohužel se mu však pod taktovkou kouče Diega Simeoneho nepodařilo vyniknout. To však neznamená, že by nad ním byla na všech adresách zlomena hůl. Manchester United cítí, že by mohl svou kariéru restartovat právě v jeho barvách, proto se dle zvěstí listu Daily Mail očekává, že již v lednu by mohl Ten Hag lákat Félixe na Ostrovy.

Foto: Atlético Madrid

1) Harry Kane (Tottenham)

Anglický reprezentační kapitán Harry Kane je v kádru Kohoutů téměř nenahraditelný, přesto je jeho jméno již více jak rok spojováno s možnými novými výzvami. Fanoušci Spurs mu již dávno odpustili, že chtěl klub opustit a odejít do Manchesteru City. Varianta, že Kane změní týmové barvy je však stále aktuální, neboť podle The Sun po něm pokukují Bayern Mnichov, ale i Manchester United či Chelsea. Tato volba by pro Rudé ďábly by rozhodně nebyla ekonomicky šetrná, ale co se týká výsledků téměř jistá trefa do černého.

Foto: Tottenham Hotspur FC