eFotbal

Čtyři přestupové cíle, kterými Klopp může zkusit vylepšit své mistrovské dílo

Čtyři přestupové cíle, kterými Klopp může zkusit vylepšit své mistrovské dílo
Čtyři přestupové cíle, kterými Klopp může zkusit vylepšit své mistrovské díloFlashscore
Číslovka “čtyři” je v současnosti v Liverpoolu omílána především v souvislosti s počtem trofejí, které by Reds mohli do konce sezóny - pokud by vše klaplo - urvat, stejný počet jmen je nicméně zmiňován jako hlavní přestupové priority Jürgena Kloppa do letního přestupového okna. Kdo by v následujících měsících mohl zamířit na Anfield?
Reklama
Reklama
Darwin Nuňez (Benfica Lisabon)

Uruguayský útočník se v posledních týdnech předvedl na Anfield osobně a špatný dojem rozhodně nezanechal. O produktivního střelce je velký zájem, Liverpool nicméně v tuto chvíli vypadá mezi United, Arsenalem nebo španělskými kluby jako největší jméno. A při zhoršujícím se zdravotním progresu Firmina, hrot Benficy by mohl být dlouhodobým řešením do ofenzivní vozby Reds. Vytáhnou na severu Anglie z bankovního účtu požadovaných 60 milionů liber?

Christopher Nkunku (RB Lipsko)

Podle Sky Germany se Liverpool chystá na to, že bude aktivovat výstupní klauzuli v letošní sezóně neskutečně produktivního francouzského křídelníka lipského manschaftu. Fotbalista, který v letošní sezóně ve všech soutěžích nastřílel v 41 zápasech 27 gólů je přezdíván jako Salah 2.0 a při bližším porovnání jejich statistických čísel to není úplně mimo. Třeba co se týká střel potřebných na jeden gól, Nkunku je ještě produktivnější než Salah. Pošle Klopp do Lipska 65 milionů eur, což je ona výše zmíněná výstupní klauzule?

Jude Bellingham (Borussia Dortmund)

O osmnáctiletém anglickém supertalentu ve službách Dortmundu mluví pozitivně celé Ostrovy, v Liverpoolu je však hustota fanoušků “všehoschopného” záložníka opravdu vysoká. Na Bellinghama pěje chválu Diego Jota i Jordan Henderson, dobré reference ze svého bývalého klubu má jistě i Jürgen Klopp. Bellingham je opět jedno z jmen, které je napsáno na tabuli v kanceláři sportovního ředitele ve všech velkoklubech, schopnost Liverpoolu pečovat o rozvoj talentu a vybrousit jej k dokonalosti by nicméně mohla Bellinghama nasměrovat právě na Anfield.

Gleison Bremer (AC Turín)

Liverpool má k dispozici záviděníhodný seznam středních obránců, nicméně pokud by některý z kvarteta vad Dijk, Matip, Konaté nebo Gomez odešel, zájem má mít o Gleisona Bremera z Turína. Pětadvacetiletý Brazilec je jedním z velkých průlomů této sezóny a očekávaným hitem letního přestupového období, za favority na jeho podpis jsou považováni Juventus a Inter, pokud by se nicméně ozval sever Anglie, Turín by mohl být v pokušení prodat za libru a neposilovat svou domácí konkurenci.

zdroj: newsnow.com