eFotbal

Čtyři velcí talenti top klubů, které čeká průlomová sezona

Čtyři velcí talenti top klubů, které čeká průlomová sezona
Čtyři velcí talenti top klubů, které čeká průlomová sezonaFlashscore
Nový ročník přinese nové příležitosti pro nejednoho nadaného hráče, několik takových se nachází i v těch největších evropských klubech. Půjde pro ně dost možná o zlomovou sezonu. Podívejme se na čtyři velké talenty z top klubů podle severu 93mins.
Reklama
Reklama
Alejandro Garnacho (Manchester United)

Osmnáctiletý křídelník je řazen mezi největší světové megatalenty současnosti, v Manchesteru United nedávno dostal nový kontrakt a čekají se od něj velké věci. Ostatně fanoušci Rudých ďáblů žádají, aby dostal na dres legendární číslo sedm.To před ním nosily jen samé hvězdy, namátkou třeba David Beckham nebo Cristiano Ronaldo. V minulém ročníku se Garnacho dostával do hry většinou jen z lavičky, v nové sezoně se bude chtít co nejčastěji prosazovat i do základní sestavy.

Foto: Manchester United FC

Rico Lewis (Manchester City)

Na svou šanci v hvězdami nabitém kádru Citizens čeká pravý bek, jenž si v uplynulé sezoně připsal na konto čtrnáct startů v Premier League a dva v milionářské Lize mistrů. Do prvního týmu se dostal rovnou z akademie Manchesteru City.Lewis by v příštím ročníku měl dostávat větší porci minut na hřišti, už v tom předešlém ukázal, že z něj může vyrůst opravdu špičkový fotbalista, pokud mu manažer Pep Guardiola dá dostatečný prostor k tomu, aby se pod jeho vedením mohl zlepšovat.

Foto: Manchester City FC 

Eduardo Camavinga (Real Madrid)

Zlomovou sezonu má před sebou zřejmě Camavinga. Ten už toho ve věku pouhých dvaceti let má za sebou dost, na kontě má 71 startů ve francouzské Ligue 1 a 63 zápasů ve španělské La Lize ve sněhobílém trikotu Realu Madrid. Úctyhodná bilance na takto mladého fotbalistu.Přesto mladý Francouz musí ještě zapracovat, aby jeho výkony byly konzistentní. Očekává se, že v novém ročníku už by se mohl stát jedním z tahounů Bílého baletu. Už teď jde o jednoho z nejperspektivnějších záložníků ve světě fotbalu, který navíc dokáže skvěle zahrát i na levém okraji obrany.

Foto: Real Madrid CF 

Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund)

Osmnáctiletý talent už toho taky nedokázal právě málo, slyšet o něm je. Ale stejně jako Camavinga ještě není klíčovým hráčem svého týmu, což by se mohlo změnit v nadcházející ligové sezoně, kterou nakonec přece jen stráví v Dortmundu.Moukoko původně uvažoval o odchodu, zájem o jeho služby byl mezi ostatními velkokluby obrovský. Hráč ovšem bude pokračovat v barvách Borussie, kde by měl dostáva

Foto: Borussia Dortmund