eFotbal

Čtyři vyvolení na trhu, na které by mohl v těchto dnech ukázat nový vládce Paříže Enrique

Čtyři vyvolení na trhu, na které by mohl v těchto dnech ukázat nový vládce Paříže Enrique
Čtyři vyvolení na trhu, na které by mohl v těchto dnech ukázat nový vládce Paříže EnriqueFlashscore
PSG s příchodem nového kouče čekají zcela jistě velké změny. Už jen ochod Messiho a možné úprky Neymara a Mbappého by mohly zamíchat kartami v otázce základní sestavy. Nejedná se jen o ofenzivní stránku týmu v Parku Princů. Spekulace se objevují každý den a aktuálně se ukazuje skrze média prstem na čtyři tváře, které by mohl nově jmenovaný stratég Luis Enrique jmenovat do svého kádru.
Reklama
Reklama
4) Hugo Lloris (Tottenham)

Dlouholetá opora Tottenhamu a někdejší reprezentační jednička francouzské reprezentace projevila touhu vrátit se do rodné země. Odchod z Londýna má být na pořadu již během tohoto léta, ačkoliv má s Kohouty platnou smlouvu ještě na jeden rok. Podle Records Sports PSG zvažuje jeho angažování, protože není přesvědčené o stabilních výkonech italského legionáře Gianluigiho Donnarummy. Lloris by se tomuto přesunu nebránil, ve hře je také možnost vyslyšet volání z Lyonu či Marseille.

Foto: Tottenham Hotspur FC

3) Victor Osimhen (Neapol)

Nigerijský kanonýr ve službách Neapole Victor Osimhen je žhavým zbožím tohoto léta, přesto je prezident klubu sídlícího pod Vesuvem přesvědčen, že setrvá na této adrese i pro další sezónu. Platný kontrakt má s italským mistrem až do léta 2025, avšak kolem jeho talentu krouží vyhlášené značky v čele s PSG. Aurelio de Laurentiis také podle Tribalfootball připustil, že hráče uvolní, pokud přijde odpovídající nabídka ve výši 150 milionů eur.

Foto: SSC Neapol

2) João Félix (Atlético Madrid)

Dalším jménem spojovaným s PSG je třiadvacetiletý portugalský talent João Félix. Akvizice Atlética Madrid strávila jaro na hostování v Chelsea, která projevila zájem o další zapůjčení. Pak ale do hry vstoupilo PSG, které svým zájmem hráči zamotalo hlavu. Jedinou překážkou je nyní španělský majitel, který by za Félixe rád inkasoval 100 milionů eur, aby zmírnil ztrátu z investice, kterou učinil před lety z Benfiky Lisabon. Hráčův agent Jorge Mendes nyní podle listu ESPN pracuje a zjišťuje možnosti, jak přestupu docílit.

Foto: Atlético Madrid

1) Bernardo Silva (Manchester City)

Po ochodu Ilkaye Gündogana z Etihad Stadium se Citizens příliš nezamlouvá, že by měl přes palubu skočit také portugalský legionář Bernardo Silva. Podle webu Footbal Insider je ve hře o jeho služby Real Madrid či PSG, ale anglickému mistrovi se nezamlouvá prodat svou oporu jednomu z konkurentů v Lize mistrů. Nyní se objevil také zájem saúdskoarabského Al-Hilalu, který by mohl za hráče zaplatit až 45 milionů liber a hráči zvěstuje astronomický plat.

Foto: Manchester City FC