eFotbal

Další posily jsou nutností, avizuje šéf lavičky Chelsea. Zkvalitnit chce zejména ofenzivu

Další posily jsou nutností, avizuje šéf lavičky Chelsea. Zkvalitnit chce zejména ofenzivu
Další posily jsou nutností, avizuje šéf lavičky Chelsea. Zkvalitnit chce zejména ofenzivuFlashscore
Chelsea má za sebou páteční předehrávku s Lutonem, který na Stamford Bridge porazila jasným rozdílem 3:0. I přesto však lodivod mužstva cítí, že je v týmu prostor ke zlepšení.
Reklama
Reklama

I navzdory skvělému impulsu v podobě výhry nad nováčkem z Premier League se nedá mluvit o tom, že by Chelsea za sebou měla nějaký úspěšný vstup do sezony. Po domácí remíze 1:1 s Liverpoolem se dostavila krutá porážka 1:3 na půdě West Hamu, po které Mauricio Pochettino začal hledat novou tvář do ofenzivy.

„Stále nemůžeme říct, že je náš tým kompletní. Již několik dní hledáme nějaké kvalitní ofenzivní hráče, kteří zapadnou do herního stylu, kterým se chceme prezentovat,“ prozradil Pochettino pro novináře ze serveru talkSPORT.

„Usilovně se snažíme najít vhodný přírůstek do ofenzivy, ale i do brány. Víme však, že to není snadné, ale protože nás zasáhla nečekaná zranění, tak bych řekl, že minimálně jedna posila - lépe však dvě - jsou nutností," nepopíral bývalý kouč Tottenhamu či PSG, který by měl mít od vedení slíbené finanční prostředky.

Chelsea po příchodu nového majitele Todda Boehlyho povolila kohoutek finančního toku, který jí zajistil mnoho drahých posil. Ne všechny se však na Stamford Bridge dokázaly uchytit, a tak v podstatě jedna přestavba kádru vystřídala druhou.

Nově Blues sází především na mladé hráče s obrovským potenciálem. Caicedo, Fernandez, Lavia jsou tomu jasným důkazem. Předpokládáme, že i případné nové jméno do ofenzivy se bude řadit spíše k mladším ročníkům.