eFotbal

Další přestupový cíl "vlků" po Černém? Do zeleného se může ve Volkswagen Areně převléci také Jurásek

Další přestupový cíl "vlků" po Černém? Do zeleného se může ve Volkswagen Areně převléci také Jurásek
Další přestupový cíl "vlků" po Černém? Do zeleného se může ve Volkswagen Areně převléci také JurásekFlashscore
Ambiciózní VfL Wolfsburg momentálně na trhu pátrá po novém levém bekovi a na jeho radaru se podle informací německého Kickeru ocitl také český reprezentant David Jurásek ze Slavie.
Reklama
Reklama

"Vlci", do jejichž kádru patří také devatenáctiletý teenager Lukáš Ambros, chtějí po neuspokojivé osmé pozici v příštím soutěžním ročníku 2023/2024 znovu útočit na evropské příčky a ve Volkswagen Areně se čeká vydatné posilování.

Jérome Roussillon opustil jejich řady kvůli Unionu Berlín již v zimní přestávce a v létě zelenobílé barvy opustí také Brazilec Paulo Otávio, jenž se vydává do katarského Al-Saddu.

K dispozici tak má klub pouze nedávnou posilu Nicolase Cozzu, jenž však ve druhé polovině uplynulého ročníku pod trenérem Niko Kovačem žádnou důležitou roli nehrál.

Jedním z vyhlédnutých cílů se zdá být Robin Gosens z kádru neúspěšného finalisty LM Interu Milán. Protože by však byl jeho příchod příliš nákladný, alternativní stopy vedou do Česka...

Dvaadvacetiletý krajní obránce s historií ve Zbrojovce, Prostějově i Mladé Boleslavi, mezi jehož přednosti patří flexibilita i rychlost, údajně dokonale zapadá do filozofie VfL, jehož vedení často přivádí právě mladé talenty.

Dvojnásobného vicemistra české FORTUNA:LIGY sice mají lanařit také rakouské adresy Red Bull Salzburg a Sturm Graz, nicméně německá Bundesliga je pořád německá Bundesliga. Jedna z TOP 5 nejrenomovanějších soutěží Starého kontinentu.

V jednom dresu by se navíc mohl potkat se svým krajanem a kolegou z národního mužstva Václavem Černým, jenž má dorazit do Dolního Saska z Twente Enschede a v novém působišti už se údajně domluvil na kontraktu až do roku 2027.

Jurečka se oženil a v repre chce pokračovat ve střeleckých hodech. 20 gólů za sezonu? Byl to cíl!