eFotbal

Další Švéd do defenzivní řady Slavie? Sešívaní předložili Djurgardenu nabídku na tohoto mladého muže...

Další Švéd do defenzivní řady Slavie? Sešívaní předložili Djurgardenu nabídku na tohoto mladého muže...
Další Švéd do defenzivní řady Slavie? Sešívaní předložili Djurgardenu nabídku na tohoto mladého muže...Flashscore
Bo Andersson, sportovní ředitel Djurgardenu, jemuž patří po jedenácti kolech švédské nejvyšší soutěže průběžná čtvrtá pozice, přiznal, že obdržel nabídku z české ligy.
Reklama
Reklama

Třiadvacetiletého stopera Isaka Hiena by totiž ráda přivábila do vršovického prostředí Slavia, která už ve svém středu obrany jednoho skandinávského zadáka má, a sice Aihama Ousoua.

Hien, jenž patří současné adrese od loňského ledna, kdy dorazil z konkurenčního Vasalundu, má v Allsvenskan zatím odehráno jen 14 utkání, ale v posledních týdnech a měsících ukázal, že by v něm mohl dřímat velký potenciál.

Jednání zatím nevrcholí, ale může se to změnit každým dnem. Také tržní cena, jež se pohybuje okolo čtyř milionů korun, by se ve finále mohla vyšplhat výše. Kupříkladu Ousou, jenž byl svého času v podobné pozici jako Hien, vyšel na něco málo přes 10 milionů korun...

"Přišly nám konkrétní dotazy na výši Isakova odstupného z více klubů. A mohu potvrdit, že nám leží na stole konkrétní nabídka Slavie. Teď to bude o dialogu mezi kluby. Nabídku máme, zatím jsme se k ní ale nevyjádřili. Ceníme si Isaka jako důležitého hráče týmu. Čekají nás intenzivní měsíce, zejména červenec a srpen, které jsou klíčové v boji o Evropu. Isakův odchod by nás citelně oslabil," přidal Deníkem Sport citovaný funkcionář celku z Tele2 Areny pro 33 tisíc diváků, která se nalézá nedaleko muzea skupina Abba.

Mladíka, jehož klub čeká díky bronzové pozici z minulého ročníku kvalifikace o Konferenční ligu, sleduje na Instagramu něco málo před 4,6 tisíce fandů. Jak by tomu asi bylo po jeho příchodu do Edenu?

Chodilo se na Belaida, Berkovce, Řezníčka, Jiráčka i Váchu. Podrobné ohlédnutí za druhou ligou v sezoně 21/22

Zdroj: Expressen, Deník Sport