eFotbal

De Bruyne měl souhlasit s přestupem. Přišla správná chvíle? Mohu vydělat neuvěřitelné peníze, přiznává

De Bruyne měl souhlasit s přestupem. Přišla správná chvíle? Mohu vydělat neuvěřitelné peníze, přiznává
De Bruyne měl souhlasit s přestupem. Přišla správná chvíle? Mohu vydělat neuvěřitelné peníze, přiznáváFlashscore
Kevin de Bruyne má v Manchesteru City smlouvu už pouze na jeden rok a zdá se, že prodloužit kontrakt se momentálně nechystá. Anglický šampion tak aktuálně řeší, co s belgickým záložníkem, o kterého se v posledních měsících intenzivně zajímají v Saúdské Arábii. Hráč si momentálně po vyřazení Belgie z Eura užívá na dovolené u moře, kde ale bude hrát v následující sezoně ještě není momentálně jasné.
Reklama
Reklama

Šest titulů v Premier League, pět Carabao Cupů, dva FA Cupy i jeden triumf v Lize mistrů. Kevin de Bruyne toho v Manchesteru City dokázal opravdu dost, ale nyní má na Etihad Stadium smlouvu už jen na jeden rok. A zdá se, že se blíží chvíle, kdy z anglického klubu odejde. Podle novináře Rudyho Galettiho by se tak ale klidně mohlo stát už letos, City totiž nechtějí ztratit svůj klenot bez finanční kompenzace.

Galetti uvádí, že došlo k ústní dohodě mezi belgickým středopolařem a saúdskoarabským týmem Al-Ittihadem a De Bruyne dal možnému přestupu zelenou. Ostatně již dříve uváděl, že proti angažmá v Saudi Pro League nic nemá.

Konec spekulací ohledně Ten Haga. Nizozemský stratég zůstává na Old Trafford s novou smlouvou v kapse

"Pro mou ženu Michele je exotické dobrodružství v pořádku. Jako rodina vedeme rozhovory častěji, smlouvu mám na rok, a tudíž musím přemýšlet, co dál. Mému nejstaršímu synovi jen osm let a nezná nic jiného než Anglii. A také se mě ptá, jak dlouho ještě budu za City hrát," řekl v nedávném rozhovoru pro Het Laatste Nieuws.

"Jakmile ta chvíle přijde, vypořádáme se s tím. V mém věku už musíme být otevřeni všemu. Mluvíme o neuvěřitelných penězích na konci kariéry a je třeba o tom mluvit," má jasno De Bruyne, který by rád zajistil svou rodinu co nejlépe.

"Když tam budu hrát dva roky, dokážu si vydělat neuvěřitelné peníze. Dosáhnu možná i na větší částku, než na kterou jsem si přišel v předešlých patnácti letech. A nad tím se musíme zamyslet," dodal rodák z Drongenu v Gentu.

Dle posledních informací by se do Saúdské Arábie mohl vydat také gólman Manchesteru City Ederson.

Nepříjemné překvapení, Hladkého pohádka nemá šťastný konec. Zkušený gólman končí v Ipswichi a hledá angažmá