eFotbal

Dedič je silný v osobních soubojích a Kliment jde úspěchu naproti. Nejsilnější pozici z nich má ovšem Chorý

Dedič je silný v osobních soubojích a Kliment jde úspěchu naproti. Nejsilnější pozici z nich má ovšem Chorý
Dedič je silný v osobních soubojích a Kliment jde úspěchu naproti. Nejsilnější pozici z nich má ovšem ChorýFlashscore
Západočeský mistr během léta posílil již o osm nových tváří. Podle hlavního kouče Michala Bílka mají svoji kvalitu všichni čerstvě přicházející, jen budou potřebovat čas, aby dokázali naskočit do rozjetého mužstva.
Reklama
Reklama

"Individuálně jsou v pohodě, ale asi by bylo příhodnější, aby do zápasů naskakovali maximálně dva," pronesl v rámci interview pro sport.cz sedmapadesátiletý odborník.

Ten věděl, že nahradit Jeana-Davida Beauguela nebude jednoduché. Nejen, že dal sám 19 branek, ale připravoval i šance jiným a byl platný také v mezihře.

Je nynější ofenzivní jedničkou klubu Tomáš Chorý? "Choras už v minulé sezoně, přestože zaskakoval spíš za Bogyho nebo hráli spolu, odvedl přesně to, co jsme po něm chtěli. Teď má velmi silnou pozici," potvrdil na serveru sport.cz bývalý kouč kazachstánské reprezentace či Astany.

Nečekalo se během léta od Jana Klimenta, jenž dorazil do Doosan arény z Wisly Kraków? "Brali jsme ho, protože odešel Beauguel. Chtěli jsme najít gólového hráče, což Honza splňuje, i když mu loňská sezona v Polsku nevyšla. Věřím, že se restartuje, že nám pomůže. Pracuje na tréninku výborně, jde úspěchu naproti," nechal se slyšet sportem.cz citovaný nadřízený Sýkory, Pilaře, Kopice a spol.

Je už jeho kádr uzavřen, nebo se nakonec počet akvizic zaokrouhlí na čísle devět, případně deset? "Přišel teď útočník Dedič, podobný typ jako je Chorý nebo Bogy. Ukázal, že je silný v osobních soubojích. Je už dost zkušený, věřím, že nám pomůže. Pokud by se ale něco naskytlo, pohyb v kádru může nastat," uzavřel na portálu sport.cz Bílek, jehož družinu prověří v generálce na soutěžní boje slovutný turecký gigant Besiktas Istanbul.

Našla Plzeň inspiraci na Letné v podobě Rosického? Křeslo sportovního ředitele zaujme klubová legenda

Zdroj: sport.cz