eFotbal

Depay už skóroval za Barcu, Real i Manchester United překvapivě prohrály, Mourinha potěšil Džeko

Depay už skóroval za Barcu, Real i Manchester United překvapivě prohrály, Mourinha potěšil Džeko
Depay už skóroval za Barcu, Real i Manchester United překvapivě prohrály, Mourinha potěšil DžekoFlashscore
Nizozemský reprezentant Memphis Depay o víkendu debutoval v barcelonském dresu a jednou trefou z 85. minuty pomohl ke skalpu Girony (3:1). Kromě bývalé hvězdy Lyonu se v katalánských barvách zapsali do střelecké listiny také Piqué a Manaj.
Reklama
Reklama

Došlo však i k zaskočení favoritů. Například Manchester United nestačil na Queens Park Rangers, který přestřílel favorizované Rudé ďábly poměrem 4:2. Za celek manažera Solskjaera se dokázali prosadit pouze Lingard a Elanga.

Překvapivou prohru 1:2 zaznamenal také Real Madrid, jenž proti Glasgow Rangers dohrával posledních patnáct minut bez vyloučeného Fernandeze. Za tým kouče Stevena Gerrarda skórovali Sakala a Itten, Carla Ancelottiho na lavičce Bílého baletu střelecky potěšil jen Rodrygo.

To bývalému stratégovi Los Blancos Josému Mourinhovi se dařilo a jeho AS Řím neměl s maďarským Debrecenem žádné problémy. Na výsledku 5:2 se podíleli hned čtyři Vlci - jednak dvougólový Džeko a jednak Zaniolo, Pellegrini a Mayoral.

Portugalci zatím letní příprava ve věčném městě vychází - ze čtyř duelů vytěžilo jeho mužstvo čtyři výhry s celkovým skóre 18:2. Dosud nejtěžší protivník léta ho však prověří již ve středu a bude jím FC Porto.

Vybrané víkendové přípravy velkoklubů:

Glasgow Rangers - Real Madrid 2:1

Sporting Lisabon - Olympique Lyon 3:2

Benfica Lisabon - Olympique Marseille 1:1

FC Porto - Lille 2:0

AS Řím - Debrecen 5:2

Queens Park Rangers - Manchester United 4:2

FC Barcelona - Girona 3:1