eFotbal

Děravá defenzivní řada Římanů? Mourinho to chce řešit loupením na Old Trafford

Děravá defenzivní řada Římanů? Mourinho to chce řešit loupením na Old Trafford
Děravá defenzivní řada Římanů? Mourinho to chce řešit loupením na Old TraffordFlashscore
Jméno portugalského stratéga José Mourinha bylo v posledních dnech silně spojováno s návratem na Ostrovy, ale jak se zdá, s přesunem do Newcastlu United to nebude zase až tak žhavé. Uznávaný trenér má navíc další plány s Římany, kde vládne pevnou rukou. A prioritou je podle celé řady zdrojů posílit defenzivu AS.
Reklama
Reklama

Mourinho chce vsadit na tváře, které má již z minulosti vyzkoušené. Jedná se o dvě defenzivní jména, která by rád po této sezoně odlákal z Old Trafford. Manchester United by nemusel být příliš proti, pakliže italský klub nabídne odpovídající finanční náhradu.

Podle informací webu Corriere dello Sport se chtějí Římané ucházet o švédského reprezentanta Victora Lindelöfa, který byl v této sezoně po příchodu Raphaela Varanea odsunut převážně na kraj obrany. Zranění Maguirea jej však vrátilo do základní sestavy, proto není jisté, zda Rudí ďáblové svolí k jeho prodeji.

Mnohem možnější domluva by však mohla panovat v případě Diega Dalota, kterého Mourinho v létě roku 2018 sám přivedl na Old Trafford z Porta. Postavit lepší defenzivní řadu je nyní pro italský klub prioritou s ohledem na výsledky v Serii A a především pak v Konferenční lize, kde utrpěl debakl 1:6 s Bodö/Glimt.

Zdroj: corrieredellosport.it