eFotbal

Děsivé zranění záložníka Lille: Vyděsilo nás to, ale už se ptal, jestli bude v sobotu hrát, líčil kouč

Děsivé zranění záložníka Lille: Vyděsilo nás to, ale už se ptal, jestli bude v sobotu hrát, líčil kouč
Děsivé zranění záložníka Lille: Vyděsilo nás to, ale už se ptal, jestli bude v sobotu hrát, líčil koučFlashscore
Záložník Lille Angel Gomes utrpěl po tvrdé srážce se soupeřem zranění hlavy, ale podle informací z klubu, jenž v úterý přivítá v boji o Ligu mistrů Slavii, se mu vede docela dobře. V sobotním ligovém utkání v Remeši upadl třiadvacetiletý anglický fotbalista po faulu do bezvědomí a lékaři ho na trávníku ošetřovali půl hodiny.
Reklama
Reklama

"Byli jsme hrozně vyděšení. Poslední zprávy jsou spíše uklidňující, ale je lepší být opatrný," řekl trenér Bruno Genesio na tiskové konferenci. Gomes spadl na hlavu po vzdušném souboji s Amadouem Koném už v 11. minutě. Domácí záložník dostal červenou kartu, Gomes zamířil do nemocnice.

DOVOLIL SI ODMÍTNOUT WEST HAM ČI MANCHESTER UNTIED. FOFANA ODCHÁZÍ Z MONAKA DO AC MILÁN

"Je mu celkem dobře, ale počkáme, až jak dopadnou další testy, než budeme moci definitivně říct, že je to happy end," řekl klubový prezident Olivier Letang. "Angel se už ptal, jestli bude v sobotu hrát, což je dobré znamení, že má smysl pro humor," dodal kouč Genesio.

Jeho svěřenci před úterním úvodním zápasem 4. předkola Ligy mistrů se Slavií zahájili domácí soutěž vítězstvím 2:0. "Bylo důležité dobře odstartovat ligu," dodal trenér, ale také konstatoval, že zápas a jeho výsledek s ohledem na Gomesovo zranění byly pro něj druhořadá věc.

Foto: LOSC Lille