eFotbal

Divadlo snů na Old Trafford může opustit až 11 jmen. Ten Hagův seznam nepotřebných je zde...

Divadlo snů na Old Trafford může opustit až 11 jmen. Ten Hagův seznam nepotřebných je zde...
Divadlo snů na Old Trafford může opustit až 11 jmen. Ten Hagův seznam nepotřebných je zde...Flashscore
Expert zodpovědný za výkony a výsledky Manchesteru United Erik ten Hag zveřejnil sezam hráčů, které může sportovní úsek "rudých ďáblů" během tohoto léta prodat.
Reklama
Reklama

Jak vyšlo na stránkách The Mirror, list obsahuje 11 jmen. Na odchodu z Old Trafford by tak měli být Alex Telles, Eric Bailly, Brandon Williams, Anthony Elanga, Hannibal Mejbri, Harry Maguire, Donny van de Beek, Anthony Martial, Fred a Dean Henderson, jenž by měl podle posledních spekulací zakotvit v Nottinghamu Forest, kde už byl zapůjčen.

Jedenáctým skloňovaným fotbalistou je David de Gea, jenž stále neprodloužil nový kontrakt a divadlo snů bude moci opustit po červnovém vypršení pracovní dohody. Byť United nedostanou za dlouholetou španělskou jedničku žádnou finanční injekci, ušetří alespoň na jeho nemalé gáži.

Bývalý manažer Ajaxu, jenž má za sebou na rudé straně Manchesteru první rok, by rád inkasoval za všechny zmíněné více než 100 milionů liber, které by rád investoval do nových tváří.

Kromě dotyčné sumy, kde už nebyli zahrnuti ani Phil Jones, ani Axel Tuanzebe, kteří odešli zdarma po vypršení kontraktů, by mohli současní majitelé dvacetinásobného mistra země uvolnit i dalších 120 milionů liber ze svých zdrojů. Slavný klub by tak mohl v příštích týdnech vířit transferové vody s téměř čtvrt miliardou liber a za to už se nějaký kvalitní materiál přeci jen pořídit dá...

Koulibaly si zvolil na příští čtyři roky stejnou cestu jako Neves, Benzema nebo Kanté

Foto: Manchester United