eFotbal

Dlouho by na volné noze zůstat nemusel. Který klub pokukuje po Nagelsmannovi?

Dlouho by na volné noze zůstat nemusel. Který klub pokukuje po Nagelsmannovi?
Dlouho by na volné noze zůstat nemusel. Který klub pokukuje po Nagelsmannovi?Flashscore
Po překvapivém odvolání má v hlavě zcela jistě velký myšlenkový zmatek, avšak o svou budoucnost se zřejmě bát nemusí. Německý kouč Julian Nagelsmann by dlouho na volné noze zůstat nemusel, neboť o něj údajně pokukuje londýnský Tottenham, který v něm vidí náhradu za italského trenéra Antonia Conteho.
Reklama
Reklama

Jeho místo v Bayernu Mnichov převzal Thomas Tuchel, ale i on by mohl brzy opět usednout do trenérského křesla. Podle britského listu Guardian jeho jméno figuruje na seznamu potencionálních kandidátů na trenéra Spurs. Podle všech indicií se nepočítá s tím, že by Conte pokračoval v Londýně i v další sezóně.

Nagelsmann však není jediným adeptem na tuto funkci. Mezi kandidáty jsou také Luis Enrique, Roberto De Zerbi, Rúben Amorim či Vincent Kompany. A není vhodné zapomínat na Mauricia Pochettina, který byl velmi oblíbený u fanoušků.

Nagelsmanna chtěl Tottenham již v roce 2021 po odvolání José Mourinha, ale někdejší tvář Lipska už byla v tu chvíli jednou nohou v Allianz Aréně.

Spurs však nejsou jediným kubem, se kterým je německý kouč spojován. Ve Španělsku toto jméno pasují jako náhradníka Carla Ancelottiho v Realu Madrid.