eFotbal

Do konce února má být jasno. Real Madrid má najít řešení rozvázání spolupráce s Hazardem

Do konce února má být jasno. Real Madrid má najít řešení rozvázání spolupráce s Hazardem
Do konce února má být jasno. Real Madrid má najít řešení rozvázání spolupráce s HazardemFlashscore
Dvaatřicetiletý belgický legionář Eden Hazard pověsil v prosinci reprezentační kopačky na hřebík a nyní se zdá, že do konce února definitivně odloží i dres Realu Madrid. Jeho jméno bylo spojováno s ochodem ze španělské metropole již delší dobu, ale nyní si vedení klubu stanovilo lhůtu, během které musí toto téma definitivně vyřešit.
Reklama
Reklama

Ještě během února má proběhnout podle listu The Athletic schůzka mezi zástupci z vedení Bílého baletu na jedné straně, na té druhé pak Edenem Hazardem a jeho agenty.

Snahou klubu je nalézt dohodu a doladit podmínky ukončení angažmá. Varianta setrvání prý na stole být nemá.

Hazard má na San Bernabéu smlouvu do léta roku 2024, ale zmiňované jednání by mělo rozhodnout o jeho odchodu již po této sezóně.

Belgický internacionál byl v kabině oblíbený, ale herní pokles formy jej dostal mimo pozornost italského stratéga Carla Ancelottiho, který jej většinu času nechával vysedávat na lavičce náhradníků.

Hráč je zklamaný z vytížení, které mu bylo Ancelottim poskytnuto. Frustrace pramení z pocitu, že jej italský kouč ignoruje a navíc nedodržel údajný slib většího herního prostoru.

Real vnímá potřebu s Hazardem rozvázat spolupráci i z důvodu jeho vysokého platu, neboť si na San Bernabéu přijde ročně až na 15 milionů eur.