eFotbal

Dobře hodnocený krajní bek Ružomberoku Madleňák? Zájem o jeho podpis neprojevuje jen Baník a Dynamo...

Dobře hodnocený krajní bek Ružomberoku Madleňák? Zájem o jeho podpis neprojevuje jen Baník a Dynamo...
Dobře hodnocený krajní bek Ružomberoku Madleňák? Zájem o jeho podpis neprojevuje jen Baník a Dynamo...Flashscore
Čtyřiadvacetiletý slovenský zadák Matej Madleňák strávil celou svou dosavadní profesionální kariéru v barvách MFK Ružomberok, v jehož prvním mužstvu debutoval před necelými pěti lety.
Reklama
Reklama

Nový soutěžní ročník 2023/2024 už by ovšem po boku bývalého hráče Benfiky, Plzně, Českých Budějovic i Brna Martina Chriena začít nemusel.

Rok před vypršením kontraktu se totiž o levého beka zajímají podle informací iSport.cz české celky, které by ho rády přetáhly do zdejší FORTUNA:LIGY, jež má přeci jen o něco větší renomé než slovenská nejvyšší soutěž.

Defenzivního borce, který se v tomto ligovém ročníku podepsal pod dvě branky a stejný počet asistencí, mají lanařit do svých řad jak Mladá Boleslav a Dynamo České Budějovice, tak Slovan Liberec a Baník Ostrava.

Na jihu Čech už mimochodem působí jeho krajané Sluka, Skovajsa, Grič, Šipoš nebo Čmelák, což by ho teoreticky mohlo ve spojitosti s tamním Střeleckým ostrovem lákat.

Pro slezskou značku z Bazalů by pak mohlo hrát to, že Madleňáka zastupuje stejná agentura jako Filipa Kaloče, Karla Pojezného, Nemanju Kuzmanoviče, Jiřího Boulu či Eldara Šehiče.

Přestupová suma by se pak měla pohybovat v řádech několika milionů korun.

Co bude s Plavšičem, jenž se vymyká české lize i technikou? Letní přípravu určitě začne s námi, dušují se v Edenu