eFotbal

Dojemné loučení Lecjakse s Omonií. Po pěti letech mění dres, na Kypru ale zůstává

Dojemné loučení Lecjakse s Omonií. Po pěti letech mění dres, na Kypru ale zůstává
Dojemné loučení Lecjakse s Omonií. Po pěti letech mění dres, na Kypru ale zůstáváFlashscore
Obránce Jan Lecjaks po pěti letech skončil v Omonii Nikósie, s kterou vyhrál v roce 2021 kyperskou ligu a také získal dvakrát národní pohár. Na ostrově ve Středozemním moři však bývalý český reprezentant do 21 let zůstává. Novým působištěm třiatřicetiletého hráče bude Nea Salamis Famagusta, kde podepsal roční smlouvu. Klub to uvedl na sociálních sítích.
Reklama
Reklama

V dresu Omonie absolvoval Lecjaks 174 zápasů a dal osm gólů. S týmem, ve kterém nosil také kapitánskou pásku, si zahrál i Evropskou ligu a Konferenční ligu. "Moje cesta v Omonii skončila! Tolik skvělých vzpomínek, tolik skvělých hráčů, tolik skvělých lidí, které jsem potkával a potkávám. Chci vám všem poděkovat za úžasnou podporu po všechny ty roky. Všichni budete navždy v mém srdci," loučil se s Omonií na facebookovém provilu.

V dalším příspěvku už se těšil na příští angažmá. "Nová výzva," napsal Lecjaks ke snímku, kdy zapózoval v dresu svého nového klubu.

Bývalý obránce Plzně nastupoval v zahraničí také za Anderlecht, Bern, Valerengu Oslo, Dinamo Záhřeb a Lokomotivu Záhřeb.