eFotbal

Doufám, že se Král nevrátí do Ruska, ani sportovně by to nebylo dobře, je přesvědčen Mikolanda

Doufám, že se Král nevrátí do Ruska, ani sportovně by to nebylo dobře, je přesvědčen Mikolanda
Doufám, že se Král nevrátí do Ruska, ani sportovně by to nebylo dobře, je přesvědčen MikolandaFlashscore
Petr Mikolanda v minulosti prošel hned čtyřmi různými anglickými adresami. Kromě West Hamu United se krátce objevil tak v Northamptonu, Swindonu a Rushdenu. Dění na ostrovech proto velmi pozorně sleduje.
Reklama
Reklama

Aktuálně se na anglické půdě probírá i další budoucnost Tomáše Součka z West Hamu United, s tím, že anglická média referovala o tom, že se jednání o nové pracovní dohodě zadrhla.

Kontrakt v Londýně končí "Sukovi" v létě 2024, ale i kdyby měl u Kladivářů skončit, další zájemci by se určitě našli a podepisuje se pod to právě i Mikolanda, jenž musel ukončit svou hráčskou kariéru předčasně kvůli závažným onemocněním.

"Myslím, že má klidně na to, aby zůstal osm deset let v Premier League," uvedl v interview pro web sport.cz sedmatřicetiletý odborník, jenž v minulosti trenérsky vedl Viktorii Žižkov i Táborsko.

To situace Alexe Krále je nesrovnatelně horší, protože ze Spartaku Moskva hostující univerzál s minulostí v Teplicích i Slavii v britské metropoli příliš nehraje.

Jeho agenti Karol Kisel s Martinem Latkou tak budou muset třiadvacetiletému borci zřejmě hledat nový klub. Mikolanda by však českému reprezentantovi nedoporučoval návrat do ruské Premier League...

"Doufám, že se nevrátí do Ruska, ani sportovně by to nebylo dobře," vzkázal na sport.cz někdejší mládežnický reprezentant Česka.

Čtyři přestupové cíle, kterými Klopp může zkusit vylepšit své mistrovské dílo

Zdroj: sport.cz