eFotbal

Držitel tří titulů ze tří zemí Lüftner je po 6 letech zpět doma a už nastoupil po boku Ljevakoviče či Vachouška

Držitel tří titulů ze tří zemí Lüftner je po 6 letech zpět doma a už nastoupil po boku Ljevakoviče či Vachouška
Držitel tří titulů ze tří zemí Lüftner je po 6 letech zpět doma a už nastoupil po boku Ljevakoviče či VachouškaFlashscore
Devětadvacetiletý stoper s nedlouhou minulostí ve Slavii Michael Lüftner je po necelých šesti letech opět součástí domácí branže. Do metropole se však nevrací...
Reklama
Reklama

Protože byl držitel tří titulů ze třech různých zemí v poslední době volným hráčem, zaregistrovaly ho Teplice, které ho v minulosti do velkého fotbalu vystřelily.

V neděli, zhruba třičtvrtě roku od posledního ligového vystoupení v maďarské NB I, už nastoupil po boku Vachouška, Ljevakoviče a spol. k třetiligovému duelu teplického béčka proti Benešovu (4:1).

Na hrací ploše se zkušený zadák zdržel 46 minut, než ho ve druhém dějství nahradil Nsunzu Ngosa. Ročník 2022/2023 s největší pravděpodobností dokončí v severočeské rezervě.

Ve zbytku doznívající sezony by tak ještě mohl bývalý střední obránce Kodaně, Omonie Nikósie i Feherváru naskočit proti Kolínu, Chlumci nad Cidlinou a Baníku Most.

"Příští týden začínáme opět tvrdě pracovat, protože do konce soutěžního ročníku nás čekají ještě celkem tři náročná utkání. Rozhodně nechceme být v těchto duelech jen komparzem, stále je o co hrát a my uděláme maximum pro to, abychom i v těchto utkáních dokázali uspět a mohli diváky bavit pohledným útočným fotbalem," vzkázal kouč Ladislav Jamrich.

Od příští soutěžní edice 2023/2024 už by ho však mohl využít hlavní kouč prvního mužstva Zdenko Frťala, jehož čeká po čerstvé jistotě záchrany částečné přebudování kádru.

Agresivita Kuchty je důležitá i pro defenzivu Sparty, svou energii by ale měl umět zkrotit...