eFotbal

Ďuriš je po letech lákán zpět do Banské Bystrice. Jaký by byl ideální scénář podle něj?

Ďuriš je po letech lákán zpět do Banské Bystrice. Jaký by byl ideální scénář podle něj?
Ďuriš je po letech lákán zpět do Banské Bystrice. Jaký by byl ideální scénář podle něj?Flashscore
Třiatřicetiletý útočník Michal Ďuriš už od letošního roku není součástí slovenské reprezentace a může se proto soustředit výhradně na klubový fotbal, s tím, že aktuálně čeká na výraznější šanci ve své Omonii Nikósie.
Reklama
Reklama

Ovšem kdo ví, jak dlouho ještě na současné adrese vydrží. Nejpravděpodobnější je kvůli minimu herních příležitostí změna působiště...

"V klubu nedotávám moc prostoru. Nerad bych to ale rozebíral v novinách. Debatuji o tom s vedením. Smlouvu mám do léta a uvidíme, jak to dopadne. Karty má v rukou Omonie. Je pravděpodobné, že už v zimě změním působiště," citoval web sport.sk slova explzeňského forvarda s minulostí v Mladé Boleslavi.

Sám by nejraději pokračoval na Kypru, kde už nastupoval také za Anorthosis. "Líbí se tu rodině a nerad bych měnil zemi. Táhne mě to domů, ale ještě bych chtěl další sezonu absolvovat ve zdejší lize," přidal na sport.sk někdejší útočník ruského Orenburgu.

Časem by mohlo být ve hře opět Slovensko, s tím, že na Kypru by po konci kariéry žít nechtěl. "Táhne mě to domů. Jsem už třináctý rok mimo Slovensko a rád bych se vrátil ještě do jednoho klubu u nás. Uvidíme. Věřím, že by to tak mohlo dopadnout, i když ve fotbalovém životě se věci těžko plánují. Jsem v kontaktu s vedením Banské Bystrice. Někteří lidé by si přáli, aby se můj návrat udál už teď, ale já bych rád vydržel ještě nějakou dobu v zahraničí. V první řadě si přeju, aby se Dukla vrátila tam, kam patří a to znamená do nejvyšší soutěže," uzavřel na sport.sk Ďuriš.

Vyhlášené ofenzivní pušky, od kterých se letos čekalo více: Kdo nezáří tak, jak se předpokládalo?

Zdroj: sport.aktuality.sk