eFotbal

Dva starty v jeden den, dvě výhry a první start ve F:NL okořeněný rozhodující trefou? Karviné roste nová hvězdička

Dva starty v jeden den, dvě výhry a první start ve F:NL okořeněný rozhodující trefou? Karviné roste nová hvězdička
Dva starty v jeden den, dvě výhry a první start ve F:NL okořeněný rozhodující trefou? Karviné roste nová hvězdičkaFlashscore
Exligová Karviná sice neodstartovala do F:NL zrovna přesvědčivě, nicméně v poslední době nabrala formu a v nynější tabulce už je na páté pozici s pouhou dvoubodovou ztrátou na vedoucí Líšeň. Určitě tak jde říci, že se Papadopulos, Budínský a spol. vrátili do urputného boje o návrat mezi elitu.
Reklama
Reklama

Zatím naposledy udolal celek MFK před domácím publikem ve slezském derby Opavu a to díky střídajícímu nigerijskému žolíkovi Luckymu Ezehovi, jenž přišel na plac osm minut před koncem a o třech bodech pro svůj tým rozhodl v sedmé minutě nastaveného času.

Pro osmnáctiletého záložníka se jednalo o premiérový start za karvinské áčko a také o první přesný zásah ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Na to, že ve stejný den ještě dopoledne pomáhal k vítězství dorostu, šlo o velmi solidní počin. dva starty v jeden den, šest získaných bodů a navíc gól - to se počítá.

"Je to pohádka. Jsem šťastný, že jsem pomohl týmu k výhře. Při té poslední standardce jsem přesně věděl, kde se mám pohybovat. Cítil jsem se fajn, žádná únava po dopoledním zápase. Byla úplně super šílená atmosféra," chválil výbornou kulisu na tribunách webem mfkkarvina.cz citovaný africký teenager.

Hráč, jenž ve vypjatém střetu na trávníku nahradil Daniela Bartla, přitom vůbec nemusel nastoupit. Jeho o rok starší krajan Rafiu Durosinmi, jenž dosud v rozběhlé druholigové sezoně gólově udeřil třikrát, totiž stál kvůli karetnímu trestu. "Rafiu mi mimo jiné řekl, abych i nadále pokračoval v tvrdé práci," poodhalil slova z kabiny mladíček s patnáctkou na dresu.

Pakliže by Ezeh nefiguroval v nominaci trenéra Hejduška v rámci nadcházejícího střetu s Prostějovem, bylo by to velké překvapení.

Druholigová Příbram vstoupila do stejných vod jako Sparta, Liberec, Sigma či Teplice