eFotbal

Dvojnásobná smůla premianta Prebsla. Ve Slavii začal remízou, rodina v hledišti chyběla. Nejelo auto, vysvětluje

Dvojnásobná smůla premianta Prebsla. Ve Slavii začal remízou, rodina v hledišti chyběla. Nejelo auto, vysvětluje
Dvojnásobná smůla premianta Prebsla. Ve Slavii začal remízou, rodina v hledišti chyběla. Nejelo auto, vysvětlujeFlashscore
Dva nováčky poslal trenér Slavie Jindřich Trpišovský do zápasu na půdě Slovácka od první minuty. Gólman Antonín Kinský i univerzál Filip Prebsl nezklamali, ale konečný výsledek 0:0 je pochopitelně nepotěšil. "Povídali jsme si s Tondou, že to chceme chytit za pačesy. Nechal jsem tam pro Slavii srdce," vykládal po utkání a děkoval fanouškům za podporu. Nikoho z rodiny ale v hledišti neměl. "Porouchalo se auto," vysvětlil.
Reklama
Reklama

Připsal si první ligový start za Slavii, nastoupil v základní sestavě. To všechno bylo pro odchovance pražských Třeboradic jako sen. Jen výsledek z půdy Slovácka mu dojem kazil, remíza 0:0 mladého hráče, který má za sebou povedené působení ve Slovanu Liberec, hodně mrzela. "Obrovský dík patří fanouškům, podporovali nás celý zápas," svěřil se na úvod před kamerami O2 TV.

Dobře věděl, že výkon Slavie, která nastoupila v nové černé venkovní sadě dresů, nebyl optimální. "Na můj vkus jsme produkovali málo centrů. Ve druhém jsme nevyužili nahoře Chorase a Mojmu. A tak ve výsledku ztrácíme dva body, mrzí nás to. Bylo tam málo emoci, po pauze jsme se chtěli víc povzbuzovat. Chtěli jsme do toho více šlápnout,“ komentoval duel v Uherském Hradišti Prebsl. "Jsem rád za to, že jsem dostal příležitost a důvěru. Jen sem si představoval, že uděláme tři body. Příště musíme přidat," věděl hráč Slavie.

Další spojení na trase Slavia – Karviná. Sešívaní si berou TOP talent, Karviné pomohou přivést hvězdu Slovácka

Sám zápas odmakal na maximum. „Snažil jsem se splatit důvěru, nechat tam srdce pro Slavii. Samozřejmě nevyšlo všechno, byly tam chyby, které budu chtít odbourat. Do dalších zápasů to bude jen lepší,“ věřil při hodnocení pro klubový web hráč, který se jako nováček dostal do základní sestavy spolu s brankářem Antonínem Kinský. "S Tondou jsme si o tom povídali, že je to krásné. Že to musíme chytit za pačesy. Chtěli jsme si to užít, chtěli jsme hlavně pomoci týmu. Škoda, že jsme získali jen bod,“ dodal.

Nadšený byl po utkání z podpory fanoušků, z rodiny však v hledišti překvapivě nikoho neměl. „Chtěla přijet přítelkyně a moji rodiče, bohužel se jim ale porouchalo auto, takže to nestihli. Fandili mi na dálku, čehož si moc vážím,“ doplnil s tím, že fanoušci Slavie byli skvělí. „Nic takového jsem nikdy nezažil. Budu jen rád, když to takhle bude i dál. A my jim to vrátíme na hřiště, body i góly.“

Vedro zabrzdilo Slavii. Kapitán vicemistra Bořil vzal po zahozené tutovce ztrátu bodů na sebe