eFotbal

Dynamo přišlo o kapitána! Havel jde za lepším a mění Střelecký ostrov za Stínadla. Potřeboval nový impulz, řekl Straka

Dynamo přišlo o kapitána! Havel jde za lepším a mění Střelecký ostrov za Stínadla. Potřeboval nový impulz, řekl Straka
Dynamo přišlo o kapitána! Havel jde za lepším a mění Střelecký ostrov za Stínadla. Potřeboval nový impulz, řekl StrakaFlashscore
Fotbalisty Teplic posílil dosavadní kapitán Českých Budějovic Lukáš Havel. Osmadvacetiletý stoper podepsal na Stínadlech dvouletou smlouvu. Severočeši o tom informovali na webu.
Reklama
Reklama

"O Lukáše jsme měli zájem již na začátku přestupního období, kdy jsme po odchodu Štěpána Chaloupka hledali zkušenou posilu do středu obrany. Tehdy jsme se nedohodli. V minulých týdnech jsme řešili různé varianty, při naší aktuální rozsáhlé marodce jsme ale museli jednání zintenzivnit," řekl sportovní ředitel teplického klubu Štěpán Vachoušek.

Havel natrvalo mění dres poprvé v kariéře. Českobudějovický rodák je odchovancem Dynama a odehrál za něj více než dvě stovky soutěžních utkání. V nejvyšší soutěži má bilanci 132 zápasů a 14 branek. V nové sezoně, ve které Jihočeši stále čekají na první body, nastoupil čtyřikrát.

"Cítili jsme, že Lukáš, který tady strávil celou svou kariéru, potřebuje nový impulz. I on sám nám řekl, že by si to rád zkusil někde jinde. Byl tu mnoho let, už od přípravky. Proto jsme mu dali svolení k přestupu a popřáli mu hodně štěstí," uvedl trenér Dynama František Straka na klubovém webu.

JESTLI KLUBY CHTĚJÍ PRODÁVAT HRÁČE ZA MILIONY EUR, MUSÍ JE ZA MILIONY EUR I KUPOVAT. KŘETÍNSKÉMU TO RADIL I RAIOLA, PROZRADIL AGENT