eFotbal

Ewerton nakonec nebude chybět sešívanému "S" ani měsíc. Pozor už si na něj budou muset dát skláři...

Ewerton nakonec nebude chybět sešívanému "S" ani měsíc. Pozor už si na něj budou muset dát skláři...
Ewerton nakonec nebude chybět sešívanému "S" ani měsíc. Pozor už si na něj budou muset dát skláři...Flashscore
Pětadvacetiletý brazilský špílmachr Ewerton naposledy pomohl Slavii v úvodu srpna a od té doby musel kvůli zranění vynechat tři kola.
Reklama
Reklama

Šance, že nastoupí už ve středu večer v Edenu proti Teplicím, ovšem existuje a podle slov hlavního trenéra Jindřicha Trpišovského není vůbec malá.

Bývalá ikona Mladé Boleslavi už ostatně byla připravena do hry i na Brno. "Myslím, že bude připraven. I proti Zbrojovce, kdyby byl průběh odlišný, tak by do zápasu mohl zasáhnout. V pátek s námi byl na tréninku, v sobotu absolvoval i ten předzápasový a teď jsme ho vzali hlavně proto, aby byl s týmem. Byli jsme domluvení, že na 20 minut by nám teoreticky mohl pomoci do zavřené obrany. Vzhledem k průběhu utkání ale dostali příležitost typologicky odlišní hráči," vysvětlil muž zodpovídající za výkony a výsledky úřadujícího tuzemského vicemistra.

Technicky laděný hráč, jenž už za slavné "S" skóroval dvakrát ve druhém předkole Evropské konferenční ligy, tak určitě bude chtít skórovat i proti tabulkově dvanáctým sklářům.

A co Oscar, který byl v posledním kole střídán ze zdravotních důvodů? "Na konci prvního poločasu vyskočil a píchlo ho v třísle. Bylo to preventivně na doporučení lékaře i v návaznosti na jeho bezprostřední pocit," ozřejmil na stránkách slavia.cz Trpišovský, jehož svěřenci nyní vedou soutěž s dvoubodovým náskokem na Spartu, Liberec i Plzeň.

Zapluje Vitík mezi Danteho, Schmeichela, Dolberga, Ramseyho či Schneiderlina? Favre by náctiletého sparťana bral