eFotbal

Fàbregas se loučí s Monakem, končit však ještě nehodlá

Fàbregas se loučí s Monakem, končit však ještě nehodlá
Fàbregas se loučí s Monakem, končit však ještě nehodláFlashscore
Pětatřicetiletý záložník se loučí s AS Monaco. V knížecím klubu mu na konci sezóny vyprší smlouva a nová podepsána nebude.
Reklama
Reklama

Fàbregas přišel do Monaka v lednu 2019 a odehrál za něj jen 68 utkání. V aktuální sezóně se mu příliš dobře nevedlo. Kvůli zdravotním komplikacím odehrál pouhých 159 minut.

"Co se týče individuální stránky, tak moje angažmá v Monaku nekončí dobře. Každý profesionál chce hrát a cítit důležitost. Z týmového pohledu jsem spokojen, Monako se může kvalifikovat do Ligy mistrů, což byl náš cíl," prohlásil."Nechci se loučit podobným způsobem, pro mě osobně to byl hodně špatný rok. Chci si fotbal ještě užít a skončit na výši. Pár lidí mě kontaktovalo, s několika jsem se setkal. Rozhodnuto není o ničem, poslouchám a jsem otevřen všemu. Jasná je jedna věc: Půjdu do klubu, v němž mi budou věřit a budu nastupovat pravidelně," dodal.

Fàbregasův agent, tak bude muset rozhodit své sítě, ve snaze najít svému klientovi působiště, kde by se bývalý odchovanec Barcelony, opět cítil dobře.

Zdroj: getfootballnewsfrance.com