eFotbal

Fantiš jde do Rumunska za Droppou, ale věří, že se jeho cesta se Zlínem ještě zkříží a přeje mu brzký návrat mezi elitu

Fantiš jde do Rumunska za Droppou, ale věří, že se jeho cesta se Zlínem ještě zkříží a přeje mu brzký návrat mezi elitu
Fantiš jde do Rumunska za Droppou, ale věří, že se jeho cesta se Zlínem ještě zkříží a přeje mu brzký návrat mezi elituFlashscore
Velezkušený ofenzivní univerzál Antonín Fantiš se rozhodl změnit prostředí. Po čtyřech sezonách opouští čerstvě druholigový Zlín a má před sebou první zahraniční misi profesionální kariéry.
Reklama
Reklama
FANTIŠ JE PO SESTUPU BEZ PRÁCE! POKRAČOVAT VE ZLÍNĚ BY BYLA NEJLEPŠÍ VARIANTA, PŘEJE SI. CÍTÍ SE NEJLÉPE V KARIÉŘE

Odchovanec Příbrami se pokusí zaujmout v rumunském prostředí, konkrétně v tamním druholigovém celku FC Voluntari.

"Tento klub, město a hlavně vy, fanoušci, jste mi ze Zlína udělali druhý domov. Prožili jsme spolu mnoho krásných momentů - vítězství i porážky. Děkuji trenérům, spoluhráčům, pracovníkům klubu, vedení a především vám, fanouškům, za podporu a společné chvíle. Vzpomínky na Zlín si ponesu navždy v srdci. Loučím se, ale věřím, že se naše cesty ještě zkříží. Přeji Zlínu mnoho úspěchů a brzký návrat mezi elitu," vzkázal v emotivním proslovu dvaatřicetiletý fotbalista, jehož slova nabídly stránky fczlin.com.

Kinský, Halinský, Prebsl i Fila by před sebou mohli mít velkou budoucnost, míní sešívaný Kerbr

Fantiš odehrál ve žlutomodrých barvách 167 ligových duelů s bilancí 10 branek a 16 gólových asistencí. Klubu pomohl k historickému ovládnutí domácího poháru i triumfu v česko-slovenském Superpoháru. "Fanty, děkujeme za vše a ať se ti daří," doplnilo vedení "ševců" na konto někdejšího forvarda Jablonce či Baníku Ostrava.

V předešlém (a ještě prvoligovém) ročníku 2023/2024 táhl gólově Voluntari osmatřicetiletý slovenský veterán Adam Nemec. Něco málo pak odehrál v defenzivní formaci také o tři roky mladší exreprezentant Lukáš Droppa, jenž má s rumunským fotbalem bohaté zkušenosti.

SOUČASNÝ JABLONEC HRAJE JINAK NEŽ DŘÍVE. I PROTO TY PORODNÍ BOLESTI, VYSVĚTLUJE KOZEL