eFotbal

Fleišman? I přes vyšší fotbalový věk vysoká výkonnost a díky přístupu k tréninkům jednoznačný vzor pro ostatní

Fleišman? I přes vyšší fotbalový věk vysoká výkonnost a díky přístupu k tréninkům jednoznačný vzor pro ostatní
Fleišman? I přes vyšší fotbalový věk vysoká výkonnost a díky přístupu k tréninkům jednoznačný vzor pro ostatníFlashscore
Ambiciózní Baník Ostrava, jehož čeká sobotní tahák o čtvrté místo v Uherském Hradišti, zasvětil tento týden pojištění funkčních veteránů.
Reklama
Reklama

Po devětatřicetiletém brankáři Janu Laštůvkovi si slezský management smluvně zavázal také o dva roky mladšího beka Jiřího Fleišmana.

Exliberecký zadák s minulostí v Mladé Boleslavi působí na Bazalech od roku 2018 a protože prodloužil pracovní dohodu o další rok, v Ostravě by tak měl vydržet minimálně do léta 2023.

"Je to podobný případ jako Lašty, tedy hráč, který si i přes fotbalový vyšší věk zachovává vysokou výkonnost a přístupem k tréninku může být vzorem pro ostatní. Jsme přesvědčeni, že má stále Baníku co dát," přednesl na webu fcb.cz sportovní ředitel Alois Grussmann.

Fleišman, který odehrál za FCB 126 utkání s bilancí 7 branek, žádné zaječí úmysly neměl a dalšího prodloužení pobytu na současné adrese si váží...

"Já jsem v Baníku spokojený a vůbec jsem neuvažoval nad tím, že bych odsud někam odcházel. Strašně rád bych s klubem zažil nějaký sportovní úspěch, vybojoval nějakou trofej nebo si zahrál v evropském poháru. To je moje i naše společná motivace," uzavřel na stránkách fcb.cz rodák z Mostu, jenž v tomto ročníku nastoupil za Baník do třiadvaceti ligových zápasů.

Zdroj: fcb.cz