eFotbal

Liverpool se zaobírá otázkou nového střelce. Z Bundesligy může přijít parťák Salaha z reprezentace

Hlavní palebnou silou Frankfurtu je aktuálně egyptský útočník Omar Marmoush
Hlavní palebnou silou Frankfurtu je aktuálně egyptský útočník Omar MarmoushEintracht Frankfurt
Liverpool by rád posílil svou ofenzivní řadu a přivítal na Anfieldu nového střelce. Zajímavostí je, že by se jednalo o reprezentačního parťáka současné opory Mohameda Salaha, tudíž by jeho adaptace mohla být o to víc snazší. Kádr Reds by již během lednového přestupového okna mohl rozšířit Omar Marmoush (25).
Reklama
Reklama

Rodák z Káhiry od loňského léta působí ve Frankfurtu, kam zamířil z dalšího bundesligového klubu Wolfsburg. Eintracht v něm nalezl zajímavou oporu, což potvrdil i nedělní ligový zápas proti Bayernu. Na konečné remíze 3:3 měl lví podíl, neboť si připsal dva góly a jednu asistenci.

Omar Marmoush je na Ostrovech sledován delší dobu. Podle informací Welt Am Sonntag jej již v létě monitorovaly Tottenham a Newcastle. Dvaatřicetinásobný egyptský reprezentant je lákavé zboží, které Frankfurt nebude chtít pustit bez adekvátní finanční kompenzace. 

Dle portálu Transfermarkt se jeho aktuální tržní hodnota pohybuje okolo 22 milionů eur, ale očekává se, že Frankfurt bude svolný k prodeji jedině za lukrativnějších podmínek. Wolfsburg si v tuto chvíli asi vyčítá, že jej před rokem pouštěl zdarma jako volného hráče. V novém ročníku Bundesligy odehrál Marmoush zatím všech šest ligových zápasů, ve kterých si připsal 8 gólů a 4 asistence.