eFotbal

Sparta na lopatkách? Blbý zápas. Porážka bolí, může nás ale posunout, tvrdí kapitán Panák

Sparta na lopatkách? Blbý zápas. Porážka bolí, může nás ale posunout, tvrdil kapitán Panák
Sparta na lopatkách? Blbý zápas. Porážka bolí, může nás ale posunout, tvrdil kapitán PanákAC Sparta Praha
Stačil jeden zápas a na světě je překvapení kola. Sparta doma nedotáhla slibně rozjetý duel se Sigmou Olomouc k bodovému zisku a prohrála 2:3. Hodně zklamaný byl tak po závěrečném hvizdu kapitán Letenských Filip Panák. "Zápas se nám nepovedl. Prohráli jsme po strašně dlouhé době, ale na našich cílech se nic nemění," přiznal před kamerami O2 TV realitu.
Reklama
Reklama

Sparta po první půli vedla 1:0, další trefu neplatila kvůli ofsajdu a Sigma neměla na Letné prakticky žádnou šanci. Jenže po přestávce přišla od mistra hluchá pasáž. Hanáky posadil do sedla vyrovnávací gól a nakonec z toho byla jejich první výhra na Letné od roku 2012.

"Bylo tam z naší strany hodně nevynucených ztrát míče. Pouštěli jsme soupeře do brejků, darovali jsme mu ty situace. A sami jsme situace neřešili dobře. Udělali jsme také chyby vzadu," hledal příčiny porážky. 

Kapitán mistra každopádně přiznal, že jde o nepříjemné klopýtnutí. "Je to pocit, který moc nezažíváme. Když se ale chcete posouvat, tak potřebujete sem tam tohle zažít. Bolí nás to a bolet bude, určitě budeme hledat příčiny a bude to nepříjemný," vyznal se ze svých pocitů zkušený obránce.

Sparta v roli mistra měla každopádně jako cíl zisk tří bodů. "Vždycky chceme vyhrát. I remíza je pro nás jako prohra. V kabině bude blbá nálada. Všichni víme, co se stalo," konstatoval s tím, že zápasů je před letenským týmem hodně a musí se soustředit na další vystoupení.

"Porážka jednou přijít musela, ale bohužel přišla v blbém zápase, doma. O to více nás to mrzí. Chyby, které jsme udělali, si uvědomujeme a věřím, že se nebudou opakovat. Soupeř nás za ně potrestal," doplnil.