eFotbal

Sparta B zahodila dvě penalty, soupeř bránil v šesti. Přečetli jsme ho, mrzí Loučku remíza

Sparta B zahodila v Líšni dvě penalty, i proto si Pražané odvezli domů jen bod za remízu 2:2.
Sparta B zahodila v Líšni dvě penalty, i proto si Pražané odvezli domů jen bod za remízu 2:2.AC Sparta Praha
Každý bod se počítá. I ten z Líšně má pro druholigovou rezervu Sparty svoji cenu, zvláště, když Pražané prohrávali v poločase 0:2. Jenže s tím nechoďte na trenéra letenských mladíků Luboše Loučky. Ten byl po utkání pořádně zklamaný, že jeho svěřenci nedosáhli tři body. "Viděl jsem utkání, kdy hrálo jen jedno mužstvo. Hodnotí se mi trochu smutně," přiznal v hodnocení pro klubový web.
Reklama
Reklama

Sparta B nemá bodů na rozdávání, další tři by se jí náramně hodily. O to víc může mrzet mladíky z Letné, že v Líšni nevyhráli. I když, jak se to vezme. V poločase prohrávali 0:2, takže konečná remíza nevyhlíží tak zle.

"Viděl jsem utkání, kde hrálo jenom jedno mužstvo a tím jsme byli my. Hodnotí se mi to trochu smutně, protože kluci předvedli výkon, který by si zasloužil tři body. Nedali jsme navíc ještě dvě penalty, ale na kluky jsem pyšný," chválil trenér Sparty B.

Mrzet mohly Spartu B dvě zahozené penalty. K první se postavil v 56. minutě za stavu 2:0 pro domácí Vojtěch Hranoš, ke druhé pak pár desítek sekund před koncem Okeke.

Soupeř vsadil jednoznačně na defenzivu, proti zahuštěnému bloku bylo složité se prosadit. "Takhle to bylo celý zápas, jejich gameplan jsme přečetli, ničím nás nepřekvapili. Většinu zápasu hráli i v šesti lidech vzadu a překonat to je těžké, ale i přesto si myslím, že jsme ve druhém poločase měli dost příležitostí na to, abychom nějaké branky vstřelili," mrzelo Loučku, který by si představoval od svého týmu trochu větší kvalitu ve finální fázi. "To nás obralo o dva body," věděl.

Právě to, že soupeř získal dvoubrankový náskok, tak si Loučka vážil toho, jak se tým po pauze zvedl. "Tým se nepoložil a hrál trpělivě," chválil kouč, který byl nadšený, že mohla Sparta B hrát soutěžní zápas i ve středu. "Za anglické týdny jsme rádi, je to něco, co jsme si celou dobu přáli. Pro kluky a jejich vývoj to je dobře, kondičně jsou dobře připraveni. Obecně se tam objevilo v Líšni spoustu věcí, které si můžeme přenést do dalších zápasů.“