eFotbal

Schalke u něj nepochodilo, přesto Raúl po sezoně končí u rezervy Realu. Jaké nové výzvy se rýsují?

Trenér rezervy Realu Madrid Raúl by se mohl dočkat nové kariérní výzvy
Trenér rezervy Realu Madrid Raúl by se mohl dočkat nové kariérní výzvyReal Madrid Castilla
Trenéra Raúla Gonzáleze (47) čeká v jeho životě další velký kariérní posun. Někdejší skvělý útočník si v roli kouče nevedl v posledních letech u rezervy Realu Madrid zle, což vycítilo nedávno třeba i Schalke, které jej lákalo jako svého spasitele. Německý klub u něj nepochodil, přesto Raúl u rezervy zvané jako Castilla po sezoně končí.
Reklama
Reklama

Podle španělského listu Marca bývalý kapitán Realu po konci sezony uvolní své místo u rezervního týmu. Vedení madridského giganta si již vyhlédlo náhradu, kterou má být současný kouč Juvenilu A Álvaro Arbeloa (41).

Zajímavým zjištěním je ale také informace, že Raúl neopustí Real Madrid. Bílý balet s ním má i další plány, avšak není zatím úplně zřejmé, která varianta bude nakonec upřednostněna. Není žádným tajemstvím, že má velmi dobré vztahy s italským stratégem Carlem Ancelottim. Po jeho boku v roli asistenta by mohl sbírat cenné zkušenosti a později jej pak vystřídat u kormidla.

Další variantou je pozice v mládežnické akademii mimo hřiště. Real si umí představit, že by Raúla využil k hledání a výchově talentů. Mohl by tak rozšířit tým, ve kterém aktuálně působí Santiago Solari a Manu Fernández.