eFotbal

Barcelona identifikovala náhradu za Ter Stegena. Volbou by mohla být tvář se zkušenostmi z PSG či Chelsea

Polská enkláva na Camp Nou by se mohla rozšířit o brankáře Bulka
Polská enkláva na Camp Nou by se mohla rozšířit o brankáře BulkaOGC Nice
O polské brankáře je na hráčském trhu zájem. Své by o tom mohla asi dlouze povídat Barcelona, která z penze vytáhla Wojciecha Szczęsnyho (34). Zkušený gólman, který ještě před pár měsíci působil v Juventusu, přispěchal jako okamžité řešení za zraněného Marc-André ter Stergena. Nakonec to však vypadá, že bude pouze krýt záda Iñakimu Peñovi. Ani on však nemá vyhráno, neboť Katalánci cíli ještě na jednoho polského strážce třech tyčí.
Reklama
Reklama

Podle španělského listu Marca se sportovní ředitel Barcelony Deco rozhlíží po dlouhodobé náhradě za zraněného německého legionáře Ter Stegena. Jeho pozornost měl upoutat pětadvacetiletý polský gólman Marcin Bulka působící v Nice. 

Talentovaný brankář přišel do OGC v létě 2022 z PSG, ale zkušenosti v minulosti sbíral také mezi mládeží londýnské Chelsea. Bulka má s Nice platný kontakt ještě na 18 měsíců, ale očekává se, že Barcelona přispěchá s nabídkou na jeho vykoupení. 

Sportovní ředitel Barcelony chce jeho příchodem reagovat na dlouhodobé zranění kolene Ter Stegena. Bulka by byl lákán na Camp Nou pro příští sezonu, neboť Deco se pro list Marca nechal slyšet, že sice výkonům německého brankáře plně důvěřuje, ale nedokáže nikdo v tuto chvíli říct, kdy se bude moci vrátit v plné formě a zda na něm vážné zranění nezanechá následky.