eFotbal

Chelsea může dostat druhou šanci získat Osimhena. Africký střelec sní o angažmá na Ostrovech

Nigerijský útočník Victor Osimhen aktuálně hostuje v Turecku
Nigerijský útočník Victor Osimhen aktuálně hostuje v TureckuGalatasaray SK
Londýnská Chelsea by mohla dostat v zimě druhou šanci získat nigerijského útočníka Victora Osimhena (25). Jeho přesun na Ostrovy měl být na spadnutí již během letošního léta, avšak Neapol nenašla shodu s anglickým klubem ohledně výše přestupové částky. Situace byla nakonec vyřešena ze strany italského celku jen dočasně, když Osimhen zamířil na hostování do Galatasaraye.
Reklama
Reklama

Pod Vesuvem už se službami afrického střelce nepočítají, neboť nový kouč Antonio Conte (55) tuší, že myšlenky hráče již míří jiným směrem. Náhradou za bombarďáka byl letní příchod Romelua Lukakua (31) právě z Chelsea.

Osimhen byl nakonec „uklizen“ do turecké nejvyšší soutěže, kde si jej zapůjčil tamní gigant Galatasaray. Své hostování by však mohl africký legionář předčasně ukončit již v zimě a přeci jen zamířit na Ostrovy. Několikrát již v rozhovorech naznačil, že si touží zahrát Premier League.

Podle informací italského listu Corrierre dello Sport nyní musí Chelsea realizovat nabídku, která by byla ze strany Neapole akceptována. Pokud by došlo ke shodě, nebránilo by již nic v přesunu Osimhena na Stamford Bridge. Podle posledních informací by na jeho vykoupení mohlo stačit 68 milionů liber.