eFotbal

Počet zájemců o Šulce se rozšiřuje. Oporu Plzně nově monitorují také Tottenham a Aston Villa

Opora Plzně Pavel Šulc je i v této sezoně ve skvělé formě
Opora Plzně Pavel Šulc je i v této sezoně ve skvělé forměFC Viktoria Plzeň
Západočeská Plzeň se chystá na to, že by mohla již během zimního přestupového okna přijít o svou oporu Pavla Šulce (23). Reprezentační záložník o sobě dává během podzimu vědět skvělými výkony podloženými góly, což přitahuje pozornost známých evropských značek. Čerstvě se mezi ně řadí také Tottenham či Aston Villa.
Reklama
Reklama

Šulc pokračuje ve formě z minulé sezony. Na svém kontě má již 5 gólů a 1 asistenci v české nejvyšší soutěži, v barvách Plzně se mu daří ale i v pohárové Evropě, kde se může pochlubit 1 gólem a 2 asistencemi. Záložník má na svém kontě také šest startů za český národní tým a v září se v Lize národů dvakrát střelecky prosadil proti Ukrajině.

O jeho možném přesunu za hranice se spekulovalo již během léta. Jeho jméno bylo spojováno například s Neapolí, Atalantou, Marseille, Dortmundem či Leverkusenem. Na Ostrovech byl zmiňován také potencionální zájem Manchesteru City, který nyní doplňují také Tottenham a Aston Villa.

 I když oba anglické kluby netrápí střelecky půst, britská média zmiňují, že by mohly chtít zvýšit svou ofenzivní sílu, navíc hledají novou tvář do zálohy. Portál TBR Football zmiňuje, že zájem o Pavla Šulce je evidentní, ale zatím nebyly učiněny kroky k předložení konkrétních nabídek. Podle informací eFotbalu je zatím klid a mluvit o konkrétních klubech je hodně předčasné.