eFotbal

Fotbalisté poslední Almeríe neukončili čekání na výhru ani proti Seville

Fotbalisté poslední Almeríe neukončili čekání na výhru ani proti Seville
Fotbalisté poslední Almeríe neukončili čekání na výhru ani proti SevilleFlashscore
Fotbalisté Almeríe se ani v 28. kole nedočkali první výhry v sezoně španělské ligy. Nad Sevillou poslední tým tabulky až do 81. minuty vedl, nakonec byli domácí rádi, že zachránili v nastavení alespoň remízu 2:2. Sevilla zůstala čtrnáctá.
Reklama
Reklama

Hostům trvalo, než se na půdě soupeře aklimatizovali. Mezitím museli fotbalisté Los Hispalenses strpět pár nepříjemných ofenzivních výpadů domácího celku. V 17. minutě spálil obrovskou šanci Youssef En Nesyri, jenž se ocitl sám před brankářem Maximianem, ale ve skluzu přesně netrefil pobídku od svého spoluhráče. Gólman Almeríe se musel nedlouho poté vypořádat i s nebezpečnou hlavičkou Kikeho Salase, která se z výšky snášela do jeho brány. Ve 35. minutě se uvnitř vápna nachomýtnul do dobré pozice Romero, ale jeho pokus ztroskotal po krásném zákroku Maximiana. Jistota v bráně pomohla hráčům Indálicos k otevření skóre. Ve 38. minutě si po perfektní přihrávce Jonathana Viery uzmul kus slávy pro sebe Adrián Embarba, jenž se prosadil střelou k pravé tyči.

Ve druhé půli si Sevilla dlouhou dobu co do počtu šancí počínala snad ještě hůře. Fotbalisté La Uniónu si mnohokrát proklestili cestu daleko za polovinu svého soupeře a jen kvůli nepřesné koncovce se skóre nezvyšovalo v jejich prospěch. Los Nervionenses ale i tak nesložili zbraně a devět minut před koncem základní hrací doby snížil po skvělé souhře ranou z voleje Dodi Lukébakio. V 86. minutě Lucas Ocampos prokázal nejlepší orientaci ve vápně soupeře a po nepříliš pohledné dorážce poslal svůj tým do vedení. V samém závěru stihl ještě Sergio Arribas nacentrovat míč do vápna a Marko Milovanovič připravil neřešitelnou situaci pro gólmana Sevilly Orjana Nylanda.

Španělská liga - 28. kolo:Almería - FC Sevilla 2:2 (38. Embarba, 90.+5 Milovanovič - 81. Lukebakio, 86. Ocampos).

Tabulka:

Přesun Mbappého do Realu může bolet Barcelonu. PSG už krouží kolem náctiletého talentu