eFotbal

Francouzi si všímají zaoceánské MLS. Lloris by tam šel hned, Griezmann by mohl za pár let

Francouzi si všímají zaoceánské MLS. Lloris by tam šel hned, Griezmann by mohl za pár let
Francouzi si všímají zaoceánské MLS. Lloris by tam šel hned, Griezmann by mohl za pár letFlashscore
Známé značky francouzského původu si všímají severoamerické MLS. Sedmatřicetiletý brankář Hugo Lloris by se nebránil přesunu za velkou louži již v lednu, za pár let by jej mohl následovat i Antoine Griezmann aktuálně působící v Atlétiku Madrid.
Reklama
Reklama

Dvaatřicetiletý středopolař je ve formě, což dokazuje i aktuální ročník LaLigy. Atlético Madrid jej využilo v osmnácti zápasech a Griezmann nastřílel 11 branek a přidal 2 asistence.

Jeho schopností si všímají pokušitelé ze Saúdské Arábie, ale francouzský reprezentant dal skrze své sociální sítě jasně najevo, že nyní je loajální ke španělskému klubu, a poté by se rád vydal do MLS po vzoru Lionela Messiho či Luise Suáreze.

Do severoamerické soutěže by mohla ale již v lednu zamířit dlouholetá tvář londýnského Tottenhamu Hugo Lloris. Ten již reprezentační kopačky pověsil na hřebík a také v Premier League se mu již nedostává tolik herního prostoru jako dříve.

Sedmatřicetiletý gólman má na svém kontě 447 startů za Spurs a byl součástí také ve finále Ligy mistrů v roce 2019. V současné hierarchii se však ocitl až na třetím místě za Guglielmem Vicariem a Fraserem Forsterem.

Lloris je dle renomovaného novináře Fabrizia Roamana blízko přesunu do Major League Soccer. V posledních dnech se měla zintenzivnit jednání s Los Angeles FC a lednový přesun je ve hře.

Foto: Atlético Madrid