eFotbal

Fulham či Galatasaray jsou na pozoru. Do závodu o McTominaye vstupuje tvrdá italská konkurence

Fulham či Galatasaray jsou na pozoru. Do závodu o McTominaye vstupuje tvrdá italská konkurence
Fulham či Galatasaray jsou na pozoru. Do závodu o McTominaye vstupuje tvrdá italská konkurenceFlashscore
Skotský reprezentační záložník Scott McTominay by před novou sezonou mohl přeci jen zvednout kotvy a po dlouhých letech věrné služby opustit Manchester United. Stalo by se tak po dlouhých dvaadvaceti letech, ale není se čemu divit, že sedmadvacetiletý ofenzivně laděný hráč hledá větší herní vytížení.
Reklama
Reklama

V posledních měsících bylo jméno skotského legionáře spojováno s možným setrváním v Premier League. Ve svém týmu si jej uměl představit londýnský Fulham, své možnosti měl pak zvažovat také turecký gigant Galatasaray.

McTominay patří dlouhodobě k nejvíce podceňovaným hráčům v Premier League, ačkoliv v národních barvách skotské reprezentace se mu poměrně dařilo, především pak v nedávné kvalifikaci na Euro 2024 v Německu.

[a href="/clanek-245933-Skvela-zprava-pro-Manchester-United-Klicoveho-hrace-si-pojistil-novou-smlouvou-az-do-cervna-2027.html"][b]Skvělá zpráva pro Manchester United. Klíčového hráče si pojistil novou smlouvou až do června 2027

Trenér Manchesteru United jej však v posledních dvou letech příliš nevyužíval. I tak se MCTominay může pochlubit více jak 250 soutěžními zápasy za Rudé ďábly, 29 gólů a 8 asistencí.

Podle informací Corriere dello Sport si jej nový kouč Neapole Antonio Conte stanovil jako jednu z přestupových priorit a během srpna jej chce zlákat pod Vesuv.

Foto: Manchester United FC