eFotbal

Fyzický fond, dynamika, rozehrávka i větší odvaha chodit do skrumáží a centrů. Macík je na Hané chválen...

Fyzický fond, dynamika, rozehrávka i větší odvaha chodit do skrumáží a centrů. Macík je na Hané chválen...
Fyzický fond, dynamika, rozehrávka i větší odvaha chodit do skrumáží a centrů. Macík je na Hané chválen...Flashscore
Slovenský gólman Matúš Macík (28) vychytal v tomto ligovém ročníku již devět čistých kont, což je společně s Alešem Mandousem ze Slavie druhá nejlepší bilance v celé Fortuna:lize hned za plzeňským lídrem Jindřichem Staňkem.
Reklama
Reklama

Nynější jednička hanácké značky z Androva stadionu podržela Sigmu i v závěru duelu se Slovanem Liberec (1:0) a v poslední době chytá v dobré pohodě, s tím, že si chodí sbírat centrované míče dříve než v minulosti...

"Byl to od nás úkol směrem k Tomáši Lovásikovi, protože byla škoda, že brankář s takovým fyzickým fondem, výškou a dynamikou tyto přednosti nevyužije a není ochoten do skrumáží a centrů více chodit, aby mužstvu pomohl. Je to velmi dobrá práce trenéra brankářů a velký kredit i pro Matúše," uvedl na stránkách sigmafotbal.cz Václav Jílek.

S někdejším strážcem svatyně Ružomberoku i Liptovského Mikuláše, který v české nejvyšší soutěži debutoval zhruba před rokem, jsou v Olomouci opravdu spokojeni.

"Myslím, že je viditelné, že to akceptoval a na jaře je daleko odvážnější. Za mě z jeho strany bylo nepovedené jediné utkání v Hradci. Jinak je na správném místě a musím ho pochválit i z hlediska rozehrávky, kdy nám několikrát pomohl," ocenil svého svěřence exsparťanský trenér, jehož pochvala zazněla na webu sigmafotbal.cz.

O třetí nulu v řadě se bude moci vytáhlý konkurent Stejskala s Trefilem pokusit už za pár dní na stadionu U Nisy.

Někteří nechtěli hrát, zlobil se Svědík. Od Jurečky čeká daleko víc, za aktivitu spražil i Holzera a Ciciliu

Zdroj: sigmafotbal.cz