eFotbal

Gebre Selassie dal Lehoczkimu na stadionu U Nisy další naději: Jeho přístup k tréninkům i zápasům je příkladný

Gebre Selassie dal Lehoczkimu na stadionu U Nisy další naději: Jeho přístup k tréninkům i zápasům je příkladný
Gebre Selassie dal Lehoczkimu na stadionu U Nisy další naději: Jeho přístup k tréninkům i zápasům je příkladnýFlashscore
FC Slovan Liberec, jehož čeká předposlední červnovou sobotu přípravný zápas proti druholigovému Varnsdorfu, bude i nadále zaměstnávat šestadvacetiletého odchovance Ondřeje Lehoczkiho.
Reklama
Reklama

Zadák, který působí pod Ještědem již od žákovských kategorií, se domluvil se sportovním ředitelem Slovanu Theodorem Gebre Selassiem na kontraktu na příští dva soutěžní ročníky do léta 2026.

"Slovan je pro mě rodina, takže prodloužení smlouvy pro mě znamená hodně. Jsem vděčný za důvěru, kterou do mě klub vkládá. Těším se na nové výzvy a příležitosti, které nás čekají. Věřím, že společně dosáhneme požadovaných výsledků a že dostaneme Slovan tam, kam patří, to znamená na vrchol," uvedl na webu fcslovanliberec.cz někdejší obránce Vlašimi.

SPARTA BEZ PRISKEHO? Z REALIZAČNÍHO TÝMU JSEM NADŠENÝ, NEMÁME TAM SLABÉ MÍSTO, ZÁŘÍ NADŠENÍM SIVOK

Na stadionu U Nisy ho však bude čekat tuhý boj o místo. K tomuto datu totiž nastoupil v rámci první ligy v modrobílém trikotu pouze devětkrát, což je na několik absolvovaných ročníků dost málo.

"Chtěl bych se prosadit tvrdou prací na hřišti, bojovností a být hlavně týmový hráč. Také se chci soustředit na to, abych byl pozitivním příkladem pro mladší hráče a přispíval k dobré atmosféře v týmu," přidal spoluhráč Chaluše či Plechatého.

JABLONEC VYRUKOVAL NA NOVÁČKA ČFL S ŘADOU POSIL A NEJVÍCE ZÁŘIL PUŠKÁČ. BYLO TO DIVOČEJŠÍ NEŽ JSME SI MYSLELI, PŘIZNAL KOZEL

Podle Gebre Selassieho má Lehoczki k severočeskému celku velký vztah. "Jeho přístup k tréninkům i zápasům, ať už je to v A-týmu, nebo v B-týmu, je příkladný. Proto jsme rádi, že jsme s ním mohli prodloužit smlouvu. Bude na něm, aby se popral o své místo a další ligové starty," uzavřel exreprezentant.