eFotbal

Gólové hody ve Villarrealu rozhodl Lewandowski, Atlético rozdrtilo Vallecano

Gólové hody ve Villarrealu rozhodl Lewandowski, Atlético rozdrtilo Vallecano
Gólové hody ve Villarrealu rozhodl Lewandowski, Atlético rozdrtilo VallecanoFlashscore
Fotbalisté Realu Madrid zvítězili 1:0 ve Vigu a i po třetím kole udrželi stoprocentní bilanci v nové sezoně španělské ligy. Výhru zařídil v 81. minutě anglický záložník Jude Bellingham, který potvrdil aktuální střeleckou formu. Přestřelka mezi Villarrealem a Barcelonou skončila lépe pro hostující celek. Atlético Madrid rozdrtilo domácí Vallecano 7:0.
Reklama
Reklama

Real mohl vést už v 69. minutě, Rodrygo ale brankáře Villara z penalty nepřekonal. Favorit tak udeřil až po rohovém kopu v závěru. Joselu, jenž nahradil v první půli zraněného Viníciuse Júniora, prodloužil centrovaný míč a Bellingham hlavou zblízka zakončil. Letní posila z Dortmundu za více než 100 milionů eur se trefila ve všech kolech a na kontě má čtyři branky.

Vigo podlehlo "Bílému baletu" posedmé za sebou. Navíc prohrálo i druhý domácí zápas v sezoně a v tabulce má jediný bod.

Fotbalisté Barcelony ve třetím kole španělské ligy ztratili ve Villarrealu dvougólové vedení, po následném dalším obratu ale nakonec zvítězili 4:3. V 71. minutě rozhodl premiérovou trefou v sezoně hvězdný útočník Robert Lewandowski.

Barcelona vedla po gólech Gaviho a De Jonga už po čtvrthodině 2:0, ještě do poločasové pauzy ale srovnali Foyth se Sörlothem. V 50. minutě dokonal obrat obstřelem na zadní tyč Baena, v 68. minutě ale znovu srovnal Torres a vzápětí po Yamalově střele do tyče dorazil míč do odkryté brány Lewandowski.

Katalánci zdolali dnešního soupeře potřetí za sebou a na vedoucí Real Madrid ztrácejí dva body. Villarreal prohrál i druhý domácí zápas ligového ročníku.

První body ztratila Valencie, která doma podlehla 1:2 Pamploně. Hostům zařídil druhou venkovní výhru v sezoně v páté minutě nastavení Vidal.

Fotbalisté Atlética Madrid rozdrtili domácí Vallecano 7:0 a v tabulce se posunuli na druhé místo za Real. Dva góly a asistenci si připsal střídající Álvaro Morata. Ve druhém dnešním utkání Getafe zdolalo Alavés 1:0.

Skóre otevřel už ve 2. minutě Antoine Griezmann, ještě do poločasu se trefili ještě Memphis Depay a Nahuel Molina. Po změně stran překonali brankáře Vallecana Stole Dimitrievského kromě Moraty i další náhradníci Ángel Correa a Marcos Llorente.

Atlético ztrácí na na vedoucí Real, který dosud nezaváhal, dva body. Dosud stoprocentní Vallecano kleslo na osmou příčku.

Španělská fotbalová liga - 3. kolo:

Las Palmas - San Sebastian 0:0

Celta Vigo - Real Madrid 0:1

Branka: 81. Bellingham.

Cádiz - Almería 1:1

Branky: 59. Hernández - 90.+5 Kaiky.

Granada - Mallorca 3:2

Branky: 13. Rubio, 46. Zaragoza, 70. Uzuni - 38. Prats, 87. Costa).

FC Sevilla - Girona 1:2

Branky: 45.+2 Gudelj - 17. Herrera, 56. García.

Villarreal - FC Barcelona 3:4 Branky: 26. Foyth, 40. Sörloth, 50. Baena - 12. Gavi, 15. De Jong, 68. Torres, 71. Lewandowski.

Valencie - Pamplona 1:2 Branky: 80. Duro - 24. Oroz z pen., 90.+5 Vidal.

Getafe - Alavés 1:0Branky: 84. Mayoral z pen.

Vallecano - Atlético Madrid 0:7Branky: 73. a 84. Morata, 2. Griezmann, 16. Depay, 36. Molina, 79. Correa, 86. M. Llorente.