eFotbal

Gravenberch neklapne, Klopp tak zaútočí na duo z Chelsea

Gravenberch neklapne, Klopp tak zaútočí na duo z Chelsea
Gravenberch neklapne, Klopp tak zaútočí na duo z ChelseaFlashscore
Ryan Gravenberch podle vyjádření zástupců mnichovského Bayernu z Bundesligy neodejde, Jürgen Klopp se tak po nových záložnících musí dívat jinde. A podle všeho našel hned dvě alternativy na Stamford Bridge.
Reklama
Reklama

Florian Plettenberg ze Sky Sports Germany prozradil, že Bayern Mnichov se nehodlá vzdát Ryana Gravenbercha. Vedení mnichovského velkoklubu od nizozemského záložníka očekává od hráče v příštím roce přelomovou sezónu a mladíka tak nepustí.

Liverpool se tak bude muset poohlédnout jinde. A dle anglických médií si hned dva středopolaře našel na Stamford Bridge. O Masonu Mountovi se již několikrát spekulovalo.

Anglický záložník v průběhu sezóny přišel o místo v základní sestavě, o nové smlouvě se jednat přestalo a ta stávající vyprší už příští rok. Není tedy divu, že právě Mount je spojen s přesunem na Anfield Road.

Dalším jménem pro německého manažera je Conor Gallagher. Ten zaujal svými výkony především v Crystal Palace, po svém návratu do Chelsea se ale zatím spíše hledá. Nastoupil sice do sedmatřiceti duelů, ale výrazněji se prosadit nedokázal. Potíže měl především s konzistencí ve výkonech, rozhodně mu nepřidaly ani časté výměny manažerů.

O třiadvacetiletého záložníka Liverpool rozhodně stojí, jednoduché to ale zřejmě mít nebude, což potvrzuje anglický novinář Dean Jones. "Je to další hráč, kterého Liverpool obdivuje. Ale přesvědčit ho k přesunu nebude vůbec snadné. Zdroje naznačují, že Gallagher chce s rodinou zůstat v Londýně a potřeboval by notnou dávku motivace, aby zamířil na Anfield Road."

Tou by například mohla být účast v Lize mistrů, jenže k ní má Liverpool momentálně velmi daleko.