eFotbal

Hertha s Daridou i Jovetičem v Innsbrucku přestřílela Liverpool, favoritovi nepomohl ani návrat Van Dijka

Hertha s Daridou i Jovetičem v Innsbrucku přestřílela Liverpool, favoritovi nepomohl ani návrat Van Dijka
Hertha s Daridou i Jovetičem v Innsbrucku přestřílela Liverpool, favoritovi nepomohl ani návrat Van DijkaFlashscore
Hertha Berlín, pro níž začínají soutěžní boje 8. 8. v rámci Německého poháru proti Meppenu, dosud v letní přípravě neprohrála a to se potkala např. s Hannoverem 96 nebo St. Pauli.
Reklama
Reklama

Neporazitelnost dokázali Boateng, Pekarík, Selke a spol. udržet i poslední červencový čtvrtek proti Liverpoolu, který v rakouském Innsbrucku přestříleli poměrem 4:3.

Základní sestava Reds sice nebyla úplně nejsilnější, nicméně i tak v ní figurovala jména jako Matip, Alexander-Arnold, Milner, Keita, Mohamed Salah nebo Mané.

V berlínských barvách si zahrál jak Vladimír Darida, jenž střídal gólového Argentince Ascacibara už po pětadvaceti minutách, tak Stevan Jovetič, jenž posílil Herthu tento týden z Monaka.

Černohorský kanonýr s minulostí v Partizanu, Fiorentině, Manchesteru City, Interu Milán či Seville si sice zahrál jen posledních třicet minut, ale i tak se stal nejvýraznější tváří duelu, když zaznamenal dvě branky.

Manažer Klopp postupně poslal do hry hned 14 náhradníků a od 70. minuty se dostal na plochu i uzdravený nizozemský stoper Virgil van Dijk, jenž se vrátil do hry po dlouhých 285 dnech pauzy.

Šanci na reparát dostane devatenáctinásobný šampion Premier League v první srpnové dekádě, kdy ho čekají přípravy proti španělským celkům Athletic Bilbao a Osasuna.

Čtvrteční příprava:

Hertha Berlín - FC Liverpool 4:3 (2:2)

Branky: 66. a 80. Jovetič, 21. Ascacibar, 31. Serdar - 36. Mané, 42. Minamino, 88. Oxlade-Chamberlain.

Bayern ještě v létě nevyhrál, padly i Atlético a Leicester. Inter koncertoval, Tottenham táhly hvězdyManchester City přehrál Preston, Chelsea přetlačila Bournemouth. Jak dopadl střet Sevilly s Paříží?