eFotbal

Hlavní kandidáti do útoku PSG: Mezi nejvíce skloňovanými jmény figurují tváře z Old Trafford či San Sira

Hlavní kandidáti do útoku PSG: Mezi nejvíce skloňovanými jmény figurují tváře z Old Trafford či San Sira
Hlavní kandidáti do útoku PSG: Mezi nejvíce skloňovanými jmény figurují tváře z Old Trafford či San SiraFlashscore
Lednové přestupové okno je již za námi, přesto mnozí již netrpělivě vyhlíží to nadcházející. V létě bychom mohli být svědky celé řady velkých přesunů, ale nad většinou by mohl vyčnívat otazník nad francouzským kanonýrem Kylianem Mbappém.
Reklama
Reklama

Pětadvacetiletá hvězda již delší dobu nedokáže nalézt společnou řeč s PSG v otázce setrvání v Paříži. Po této sezóně by dokonce mohl odejít zdarma, což je pro potencionální majitele velkým lákadlem. Největším adeptem na jeho zisk je Real Madrid, ale ve střehu jsou i další evropští dravci.

Podle britského portálu CaughtOffside v Parku Princů pracují i s variantou, že Mbappé skutečně zvedne kotvy. V tom případě je nutné získat nového střelce do týmu a tamní kouč Luis Enrique již má mít vytipovány některé tváře, které by mohl oslovit.

DOVOLENÁ VE ŠPANĚLSKU, LEKCE ŠPANĚLŠTINY A PŘÍSLIB BARCELONY. FLICK SI BROUSÍ ZOUBKY NA FLEK XAVIHO

V popředí zájmu má být současná tvář Manchesteru United Marcus Rashford. Šestadvacetiletý anglický reprezentant ale nezažívá ideální sezónu a v dvaadvaceti ligových zápasech zaznamenal jen pět gólů.

Dalšími kandidáty na příchod do francouzské metropole jsou Rafael Leão a Benjamin Šeško. Portugalský reprezentant je hvězdičkou milánského AC, které s ním před časem prodloužilo spolupráci, což větří, že by se nejednalo o jednoduché a levné smlouvání. Druhý zmíněný je zas považován za velkou tvář budoucnosti a Lipsko si nenechá svůj klenot také jen tak pláchnout mezi prsty.